Διαφήμιση - Advertisement
Νέα επίθεση Βελόπουλου σε Τσιόδρα: Μας τρομοκρατεί, παίρνει λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες - Gkourou.com Νέα επίθεση Βελόπουλου σε Τσιόδρα: Μας τρομοκρατεί, παίρνει λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες

Νέα επίθεση Βελόπουλου σε Τσιόδρα: Μας τρομοκρατεί, παίρνει λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες


Διαφήμιση - Advertisement


«Δυστυχώς για τη ΝΔ ο Τσιόδρας είναι ο Ίκαρος. Τον άνθρωπο αυτόν που είναι επιστήμονας και τον συμπαθούμε όλοι τον κάψατε από την πολύ δημοσιότητα. Έβγαινε και έλεγε
άλλα ντ’ άλλων».

Μάλιστα ο κ.Βελόπουλος κατηγόρησε και την κυβέρνηση γιατί επέλεξε το lockdown ως μέθοδο προστασίας από τον κορωνοϊό και έφτασε να αμφισβητήσει και το αν μεταδίδεται ή όχι ο κορωνοϊός επικαλούμενος ,όπως είπε, δηλώσεις 37 επιστημόνων.

«Γίναμε δούλοι ενός αόρατου εχθρού»

«Γίναμε δούλοι ενός αόρατου εχθρού. Αυτός ο φόβος εξαπλώνεται με τη δική σας συνδρομή από τα κανάλια. Μεταφέρετε παντού τον φόβο. Κάθε χρόνο έχουμε 360.000 πνιγμούς σε πισίνες στην Αμερική, να κλείσουμε τις πισίνες;
Είναι λογική να κλείσει μια ολόκληρη χώρα επειδή τα θύματα είναι περίπου ίδια με τον ιό της γρίπης; 37 επιστήμονες με επιστολή τους λένε ότι είναι απαράδεκτο να λέγεται ότι μεταδίδεται ένας κορωνοΐός και με την θεία κοινωνία, ο οποίος μπορεί να μην μεταδίδεται κιόλας».

Ο κ.Βελόπουλος έφτασε να εκτοξεύσει βέλη και κατά καθηγητών πανεπιστημίου λέγοντας ότι παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες.
«Ενα παιδάκι, καθηγητής πανεπιστημίου είναι ο άνθρωπος που βγαίνει στον Σκαι και παίρνει έργα από φαρμακοβιομηχανίες. Βγαίνει ο κ.Σύψας και ο κ.Τσιόδρας και παίρνουν από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες λεφτά. Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες, ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και έκλεισαν την οικονομίας της χώρας».

Υπενθυμίζεται πως ο κ.Βελόπουλος είχε εξαπολύσει πριν από τρεις ημέρες και πάλι από τη Βουλή επίθεση κατά του καθηγητή Τσιόδρα χαρακτηρίζοντάς τον φυτευτό από τη ΝΔ.
Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση - Advertisement