Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασμα του πατέρα της Τοπαλούδη: Μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια στη μνήμη της Ελένης - Gkourou.com Ξέσπασμα του πατέρα της Τοπαλούδη: Μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια στη μνήμη της Ελένης

Ξέσπασμα του πατέρα της Τοπαλούδη: Μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια στη μνήμη της Ελένης


Διαφήμιση - Advertisement


Λίγες ώρες πριν την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη ο πατέρας της κοπέλας αναφέρεται σε όσα διαδραματίστηκαν στη δίκη τις τελευταίες μέρες.


«Είναι θεμιτό κάποιοι να υπερασπίζονται τους συναδέλφους τους, αλλά όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια», δήλωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Γιάννης Τοπαλούδης, αναφερόμενος στις παρεμβάσεις Βερβεσού και Κλεφτογιάννη στην εκπνοή της δίκης για τη δολοφονίας της κόρης του Ελένης.


Ο ίδιος χαρακτήρισε «εξωφρενικό» το να έρχονται εδώ και να «μας εμπαίζουν σαν οικογένεια», αναφερόμενος στην πλευρά των κατηγορουμένων και σχολιάζοντας την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας, που προκάλεσε αντιδράσεις, είπε πως «η εισαγγελέας μίλησε ανθρώπινα και νομικά». «Σταματήστε να παίζετε πολιτική παιχνίδια στη μνήμη της κόρης μας, λύστε αλλού τις διαφορές σας», είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, ενώ ερωτηθείς για τις σημερινές του προσδοκίες, είπε πως αναμένει την ανώτατη ποινή που προβλέπει η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Πηγή: iefimerida.gr 

Διαφήμιση - Advertisement