Διαφήμιση - Advertisement
Εθνική Λυρική Σκηνή: Θετικός στον κορονοϊό εργαζόμενος - Σε καραντίνα συνάδελφοί του - Gkourou.com Εθνική Λυρική Σκηνή: Θετικός στον κορονοϊό εργαζόμενος - Σε καραντίνα συνάδελφοί του

Εθνική Λυρική Σκηνή: Θετικός στον κορονοϊό εργαζόμενος - Σε καραντίνα συνάδελφοί του


Διαφήμιση - Advertisement


Συναγερμός έχει σημάνει μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορονοϊού στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Πρόκειται για εργαζόμενο, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι νοσεί έπειτα από σχετικό τεστ στο οποίο υπεβλήθη και το αποτέλεσμα βγήκε την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας, η Εθνική Λυρική Σκηνή προχώρησε σε απολύμανση των εγκαταστάσεών της, σε συνεργασία με την ΚΠΙΣΝ Α.Ε., ενώ δόθηκε οδηγία σε όλους τους εργαζομένους να επιστρέψουν στη δουλειά τους στις 25 Μαΐου, καθώς οι εγκαταστάσεις της ΕΛΣ θα παραμείνουν κλειστές.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, όσοι εργαζόμενοι ήρθαν σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα ειδοποιήθηκαν από την Πολιτική Προστασία και θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.
“Η Εθνική Λυρική Σκηνή παραμένει σε ανοιχτή επικοινωνία με τις Αρχές προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛΣ.

Διαφήμιση - Advertisement