Διαφήμιση - Advertisement
Το μήνυμα Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό και τις πλατείες - Gkourou.com Το μήνυμα Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό και τις πλατείες

Το μήνυμα Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό και τις πλατείες


Διαφήμιση - Advertisement


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την έκκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

«Δεν έχουμε τελειώσει με την περιπέτεια του κορωνοϊού. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου, αλλά για να μην αναγκαστούμε να υποχωρήσουμε και πάλι και να προχωρήσουμε σε ενδεχόμενη αυστηροποίηση των μέτρων, απαιτείται συλλογική συνεργασία και ατομική ευθύνη».


Και συνέχισε, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι, «ναι, ο κόσμος θα είναι περισσότερο στους δρόμους, θα είναι στις παραλίες, αύριο θα είναι και στους χώρους εστίασης. Αλλά απαιτείται πάντα ατομική ευθύνη. Είναι απαραίτητο αυτό να το λέμε και να το τονίζουμε, καθώς τα μέτρα χαλαρώνουν και καθώς εκ των πραγμάτων περισσότερος κόσμος θα κυκλοφορεί».

Και τόνισε ότι η μάχη κατά του κορωνοϊού, «δεν είναι πεδίο ούτε πολιτικής ούτε ιδεολογικής αντιπαράθεσης. Ούτε κάνουμε κάποιου είδους “αντίσταση” με το να μαζευόμαστε όλοι σε μία πλατεία, χωρίς να τηρούμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής».
Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση - Advertisement