Η απάντηση Χαρδαλιά στον Αμβρόσιο

Η απάντηση Χαρδαλιά στον Αμβρόσιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με μια ανάρτηση στο Facebook απαντά ο Νίκος Χαρδαλιάς στην κίνηση του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου να "αφορίσει" τον ίδιο, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Ο κ. Χαρδαλιάς γράφει μεταξύ άλλων ότι "σήμερα είναι μια μέρα χαράς και ελπίδας. Άνοιξαν και πάλι οι Εκκλησίες μας. Αυτή τη μέρα κανένας κήρυκας του μίσους και της αμάθειας δεν μπορεί να τη χαλάσει". Επίσης προσθέτει ότι "όσοι μεγαλώσαμε με αρχές και αξίες, με την Πίστη μας να μας κατευθύνει και να μας οδηγεί, μάθαμε ν’ αγαπάμε και να συγχωρούμε. Όχι να μισούμε".
Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά αναφέρει τα εξής:
"Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και ελπίδας. Άνοιξαν και πάλι οι Εκκλησίες μας. Αυτή τη μέρα κανένας κήρυκας του μίσους και της αμάθειας δεν μπορεί να τη χαλάσει. Όσοι μεγαλώσαμε με αρχές και αξίες, με την Πίστη μας να μας κατευθύνει και να μας οδηγεί, μάθαμε ν’ αγαπάμε και να συγχωρούμε. Όχι να μισούμε. Σήμερα το πρωί, την ώρα του ανυπόστατου Μεγάλου Αφορισμού, επισκέφθηκα τον ΙΝ της ενορίας μου τον Άγιο Γεώργιο Καρέα και άναψα ένα κερί προσευχόμενος για την ψυχή εκείνων που με πρόσχημα την Χριστιανοσύνη μας κηρύσσουν το μίσος. Η Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος απαντάει σε όλα...". Και παραθέτει την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου στη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ