Διαφήμιση - Advertisement
Καιρός: Επιστρέφει η Άνοιξη σε όλη την χώρα- Αυξάνεται η θερμοκρασία - Gkourou.com Καιρός: Επιστρέφει η Άνοιξη σε όλη την χώρα- Αυξάνεται η θερμοκρασία

Καιρός: Επιστρέφει η Άνοιξη σε όλη την χώρα- Αυξάνεται η θερμοκρασία


Διαφήμιση - Advertisement


Καλυτερεύει ο καιρός σε όλη την χώρα με τον υδράργυρο να φτάνει κοντά στους 24 με 25 βαθμούς κελσίου, ενώ από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι καλοκαιρινοί ρυθμοί του καιρού καθώς η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες, με τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στα πελάγη έως 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ηπειρωτικά.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος. Στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και, κυρίως στο Καστελόριζο, μεμονωμένες καταιγίδες. Από το απόγευμα γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί, στα βόρεια 4 με 5, στα υπόλοιπα 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς μικρότερη.
Αττική
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση - Advertisement