Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε ο ηθοποιός Ανδρέας Μονογυιός - Gkourou.com Πέθανε ο ηθοποιός Ανδρέας Μονογυιός

Πέθανε ο ηθοποιός Ανδρέας Μονογυιός


Διαφήμιση - Advertisement



Στα 60 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ανδρέας Μονογυιός. Ο ηθοποιός πέθανε στις 17 Απριλίου αλλά την είδηση γνωστοποίησε χθες το βράδυ ο ηθοποιός και παρουσιαστής Ηλίας Κακλαμάνης μέσω ανάρτησής του στο facebook. Όπως επεσήμανε στην ανάρτησή του κοινοποίησε την είδηση γιατί "δεν είναι μόνο οι επώνυμοι που όταν φεύγουν πρέπει να βροντοφωνάζουμε πως έφυγαν αλλά και άνθρωποι όπως τον Ανδρέα Μονογυιό που είχε δώσει θεατρικό "παρών" σε πολλές δουλειές με χαρακτήρα και επαγγελματισμό.

Λίγες ώρες μετά την είδηση κοινοποίησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας στον λογαριασμό του στο facebook: "Με λύπη ο καλός συνάδελφος Ηλίας Κακλαμάνης μας ανακοίνωσε ένα θλιβερό συμβάν .... Πριν μέρες στις 17 του Απρίλη Μεγ. Παρασκευή εν μέσω καραντίνας έφυγε ένας αθόρυβος καλός συνάδελφος στα 60 του.. Ο Ανδρέας Μονογυιός. Το μάθαμε αργά δυστυχώς..Καλό του ταξίδι...."
Ο Ανδρέας Μονογυιός είχε συμμετάσχει σε βιντεοταινίες της δεκαετίας του '80 και στις τηλεοπτικές σειρές του ΑΝΤ1 Σοφία Ορθή, Μάλιστα Κύριε, Μια νύχτα σαν κι αυτή, Διπλανή πόρτα.

Διαφήμιση - Advertisement