Διαφήμιση - Advertisement
Ρένα Κουβελιώτη για επίθεση με πέτρες στο συνεργείο του Alpha: «Κάτι δεν κάνουμε καλά όλοι μας» - Gkourou.com Ρένα Κουβελιώτη για επίθεση με πέτρες στο συνεργείο του Alpha: «Κάτι δεν κάνουμε καλά όλοι μας»

Ρένα Κουβελιώτη για επίθεση με πέτρες στο συνεργείο του Alpha: «Κάτι δεν κάνουμε καλά όλοι μας»


Διαφήμιση - Advertisement


Η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη, όπως η ίδια έγραψε στο Facebook της, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε εν ώρα ρεπορτάζ.
Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο επίθεση που δέχτηκε το συνεργείο του καναλιού την ώρα γυρίσματος σε παραλία στη Βάρκιζα.

Άγνωστοι που βρίσκονταν στο σημείο φέρεται ότι άρχισαν να πετάνε πέτρες προς το σημείο που βρισκόταν τόσο εκείνη, όσο και οι συνεργάτες της, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο της Βούλας.
Λίγη ώρα αργότερα, σε ανάρτησή της, έγραψε: «Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα. Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ … με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας … τι να πω ; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε … την κακιά ώρα κ τους κακούς ανθρώπους».
Η δημοσιογράφος επανήλθε με νέα ανάρτησή της για το συγκεκριμένο θέμα:
«Κάτι δεν κάνουμε σωστά όλοι μας.
Για να φτάσουν στο σημείο νεαροί να πετάξουν πέτρες σε κεφάλια εργαζόμενων... σημαίνει πως έχουν θυμό μέσα τους κ πως κανεις δεν μπήκε στον κόπο να τους μάθει να διαχειρίζονται τα αρνητικά τους συναισθήματα…
Από την άλλη τα ΜΜΕ θα πρέπει να προβληματιστούν για τα αίτια που προκαλούν την αποστροφή του κόσμου…
Μπορεί όμως η αποστροφή αυτή να εκφράζεται με βία;
Θα γίνει καλύτερη η ενημέρωση αν σπάσουν μερικά κεφάλια δημοσιογράφων;
Αν το πιστεύετε πραγματικά αυτό είμαι στην διάθεση σας...
Εγώ όμως συνεχίζω να ανησυχώ για τα παιδιά αυτά που έμαθαν να εκφράζονται με βία... δεν τα βοηθάμε πχ με το να τους δίνουμε άλλοθι ...λέγοντας λίγα λεπτά μετά την επίθεση “τα κανάλια λένε ψέματα δεν το περιμένατε αυτό ;”...
Εγώ να δεχθώ πως είμαι το κανάλι ( διάσειση έχω ότι θέλω λέω ) Εσυ κύριε με τα γκρίζα μαλλιά τι μαθαίνεις στον νέο; Να ανοίγει κεφάλια σε όποιον του λέει ψέματα;
Κάτι δεν κάνουμε σωστά όλοι μας ... από τους ένθερμους νεαρούς που πετούν πέτρες σε κεφάλια - η βία δεν είναι λύση -... τους γονείς - που περασαν λαθος μηνύματα ή αδιαφόρησαν -τους εκπαιδευτικούς ... τους βωβούς θεατές παρόμοιων σκηνικών - η σιωπή είναι συνενοχή -... έως εμάς τους εργαζόμενους των μέσων που δεν αντιδρούμε όσο θα έπρεπε στις όποιες γραμμές... ή εκπτώσεις ή που δεν μεταφέρουμε αυτό το κλίμα… άνωθεν!
Φταίμε όλοι!».

Διαφήμιση - Advertisement