Διαφήμιση - Advertisement
Aνείπωτη οικογενειακή τραγωδία στην Λάρνακα – Πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 21χρονη αδελφή του - Gkourou.com Aνείπωτη οικογενειακή τραγωδία στην Λάρνακα – Πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 21χρονη αδελφή του

Aνείπωτη οικογενειακή τραγωδία στην Λάρνακα – Πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 21χρονη αδελφή του


Διαφήμιση - Advertisement


Νεαρός, 23 ετών, φέρεται να πυροβόλησε την αδελφή του, 21 ετών στο κεφάλι, τραυματίζοντας την θανάσιμα. Στη σκηνή βρισκόταν και η μητέρα τους. 

Ο 23χρονος, σύμφωνα με το sigmalive.com, συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ προς διευκόλυνση των ανακρίσεων και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.
Ισχυρίστηκε ότι στην προσπάθειά του να καθαρίσει το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G3, μετά από άσκηση της Εθνικής Φρουράς, αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να πλήξει την 21χρονη θανάσιμα στο κεφάλι.
Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός διερευνάται, καθώς οι ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς έχουν ανασταλεί μέχρι την 31η Μαΐου.
Το G3 παραλήφθηκε από την Αστυνομία και θα περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.
Μιλώντας ενώπιον δημοσιογράφων ο φερόμενος ως αρραβωνιαστικός της άτυχης 21χρονης, με δάκρυα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η νεαρή είχε γενέθλια και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ήταν δύο μηνών έγκυος.

Διαφήμιση - Advertisement