Διαφήμιση - Advertisement
Ημαθία: 54χρονος με 96% αναπηρία ζει εδώ και 50 μέρες χωρίς ρεύμα - Gkourou.com Ημαθία: 54χρονος με 96% αναπηρία ζει εδώ και 50 μέρες χωρίς ρεύμα

Ημαθία: 54χρονος με 96% αναπηρία ζει εδώ και 50 μέρες χωρίς ρεύμα


Διαφήμιση - Advertisement


Ο Βασίλης Καλογερόπουλος ζει μόνος του χωρίς καμία βοήθεια και καλείται να τα βγάλει πέρα, έχοντας 96% αναπηρία. Στο σπίτι που διαμένει, στο Νησί της Ημαθίας δεν έχει ρεύμα εδώ και 50 μέρες. Ο κ. Καλογερόπουλος αδυνατεί να πληρώσει τη ΔΕΗ και ζει χωρίς ρεύμα από την έναρξη της καραντίνας έως και σήμερα.

«Τη μία μέρα μου κόψανε το ρεύμα και την άλλη ήταν η καραντίνα. Ηταν το ποσό μεγάλο και δεν μπορούσα να το πληρώσω. Είμαι ένας άνθρωπος και ζω μόνος, τα κάνω όλα μόνος, έχω αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορώ να το φτιάξω» λέει μεταξύ άλλων μιλώντας στο Open TV και συμπληρώνει: «Το ποσό οφειλής έχει φτάσει 7.100€. Εγώ ενδιάμεσα σ' αυτά τα χρόνια, έχασα μάνα πατέρα κι αδερφό. Δεν μπορούσα να το πληρώσω. Ενδιαφέρθηκαν ο πρόεδρος της κοινότητας, ο δήμαρχος, αλλά δεν έγινε επανασύνδεση. Ζούσα χωρίς φως όλο αυτό το διάστημα. Ζω στο σκοτάδι. Τα παιδιά (σ.σ.: της ΔΕΗ) μου είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μας ήρθε διαταγή να το κόψουμε. Οταν με είδαν δεν ήθελαν να το κόψουν. Η σύνταξη είναι 1.200€ και δεν φτάνουν για τον μήνα. Είναι πολλά τα έξοδα για νοσοκομεία, φαγητά κτλ. Είναι αδύνατον να δώσω τα λεφτά για να μπω σε ρύθμιση. Δεν σηκώνομαι καν όταν νυχτώσει. Για να πάω στο μπάνιο πάω με τα γόνατα τοίχο-τοίχο...» καταλήγει ο κ. Καλογερόπουλος.

Διαφήμιση - Advertisement