Διαφήμιση - Advertisement
Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τα πρώτα λόγια της 33χρονης στους αστυνομικούς - Gkourou.com Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τα πρώτα λόγια της 33χρονης στους αστυνομικούς

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τα πρώτα λόγια της 33χρονης στους αστυνομικούς


Διαφήμιση - Advertisement


Την πρώτη επαφή με την 33χρονη Ιωάννα, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, είχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στο Νέο Φάληρο.
Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, καθώς η άτυχη γυναίκα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση αλλά και σοβαρά τραυματισμένη. Έτσι, ο χρόνος των αστυνομικών για να μιλήσουν μαζί της ήταν ελάχιστος και συγκεκριμένα περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Επρόκειτο για μία πρώτη προφορική επαφή των αστυνομικών με τη γυναίκα και όχι για επίσημη κατάθεση. Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκονται συνέχεια οι γονείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η 33χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι η επίθεση έγινε από γυναίκα που φορούσε σκούρα ρούχα και μάσκα στο πρόσωπο. Η γυναίκα περιέγραψε με λίγα λόγια πως έγινε η επίθεση. Όπως είπε, η δράστις την αιφνιδίασε, καθώς πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, καθώς εκείνη πήγαινε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας όπου εργάζεται.
Στην ερώτηση των αστυνομικών εάν γνώριζε τη δράστιδα, η απάντηση ήταν αρνητική. Η 33χρονη ανέφερε ότι της ήταν άγνωστη, ενώ στην ερώτηση εάν μπορεί να σκεφτεί κάποιον ή κάποια που θα μπορούσε να ήθελε να της κάνει κακό απάντησε ότι δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιον ή κάποια. Η γυναίκα δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί έγινε η επίθεση, ενώ άφησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας να εννοηθεί ότι θεωρεί πιο πιθανό η επίθεση να ήταν τυχαία.

Διαφήμιση - Advertisement