Διαφήμιση - Advertisement
Ανείπωτη τραγωδία : Νεκρή σε θάλαμο του νοσοκομείου βρέθηκε 29χρονη που συνόδευε το παιδί της - Gkourou.com Ανείπωτη τραγωδία : Νεκρή σε θάλαμο του νοσοκομείου βρέθηκε 29χρονη που συνόδευε το παιδί της

Ανείπωτη τραγωδία : Νεκρή σε θάλαμο του νοσοκομείου βρέθηκε 29χρονη που συνόδευε το παιδί της


Διαφήμιση - Advertisement


Νεκρή σε θάλαμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, βρέθηκε    29χρονη γυναίκα που συνόδευε το ανήλικο παιδί της που νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε, από άλλους συνοδούς ασθενών, όταν το έντονο κλάμα του παιδιού τούς ανησύχησε και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει στο διπλανό δωμάτιο.
Η 29χρονη εντοπίστηκε πεσμένη στο πάτωμα και αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου που κατέβαλαν κάθε υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανάνηψη της.
Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα αίτια του θανάτου της 29χρονης γυναίκας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, Χριστόφορος Τσαλικίδης, «αύριο αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση», το πόρισμα της οποίας θα διαφωτίσει την υπόθεση.

Διαφήμιση - Advertisement