Διαφήμιση - Advertisement
Ο Βασίλης Ζούλιας απαντά στο κράξιμο για τις μάσκες των 25 ευρώ - Gkourou.com Ο Βασίλης Ζούλιας απαντά στο κράξιμο για τις μάσκες των 25 ευρώ

Ο Βασίλης Ζούλιας απαντά στο κράξιμο για τις μάσκες των 25 ευρώ


Διαφήμιση - Advertisement


Ο Βασίλης Ζούλιας δημιούργησε μάσκες σε διάφορα pattern και από τις 11 Μαΐου διατίθενται στη μπουτίκ του στο κέντρο της Αθήνας.

Η κίνηση αυτή του σχεδιαστή σχολιάστηκε από την εφημερίδα Espresso, η οποία στο πρωτοσέλιδό της έκανε λόγο για «χρυσή κονόμα» από τον Βασίλη Ζουλιά. «Πρόκληση εν μέσω πανδημίας. Πάρε κόσμε, μάσκα από… 25 ευρώ», γράφει η εφημερίδα.
Η απάντηση του Βασίλη Ζούλια


Απάντηση στο δημοσίευμα έδωσε ο Βασίλης Ζούλιας μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. «Αυτό το πρωτοσέλιδο, σε μία τέτοια εποχή, θα έπρεπε να ξεκινάει εντελώς διαφορετικά και να λέει “μπράβο στον Βασίλη Ζούλια που έκανε μάσκες που οι 7 κάνουν 100 ευρώ, που οι τρεις κάνουν 50 με δώρο μια ειδική θήκη ειδικά φτιαγμένη, που φέρουν την υπογραφή του, που ανήκουν σε μια ελληνική επιχείρηση που έχει 12 υπαλλήλους στο ΙΚΑ και άλλους 12 εξωτερικούς υπαλλήλους. Μπράβο που έκανε αυτή την κίνηση και να πάρουμε όλοι ελληνικές μάσκες», είπε ο σχεδιαστής.
«Αν οι μάσκες αυτές ήταν σε κάποια πολυεθνική δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν είμαστε κάποια πολυεθνική εταιρεία να μπορούμε να κάνουμε δωρεάν μάσκες», πρόσθεσε ο Βασίλης Ζούλιας.

Διαφήμιση - Advertisement