Διαφήμιση - Advertisement
Ανοίγει νωρίτερα η εστίαση: Η κυβέρνηση αναμένει το πράσινο φως από τους ειδικούς για τις 25 Μαΐου - Gkourou.com Ανοίγει νωρίτερα η εστίαση: Η κυβέρνηση αναμένει το πράσινο φως από τους ειδικούς για τις 25 Μαΐου

Ανοίγει νωρίτερα η εστίαση: Η κυβέρνηση αναμένει το πράσινο φως από τους ειδικούς για τις 25 Μαΐου


Διαφήμιση - Advertisement


Το προσεκτικό μεν αλλά σταδιακό άνοιγμα όλων των επαγγελματικών κλάδων ώστε να μην μείνει κανείς πίσω στην επανεκκίνηση της ελληνικής Οικονομίας είναι στην κορυφή των πρωθυπουργικών προτεραιοτήτων για την επιστροφή της χώρας στην μετά την καραντίνα "κανονικότητα” .
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε κατά την χθεσινή του τηλεδιάσκεψη με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας να εξεταστεί το ενδεχόμενο του ανοίγματος του κλάδου της εστίασης στις 25 Μαίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης, βάσει των ίδιων πληροφοριών, ζήτησε από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων να αποφανθούν εαν υπάρχουν οι προυποθέσεις ώστε ο κλάδος της εστίασης να ανοίξει τελικώς στο σύνολό του , μία εβδομάδα νωρίτερα από το αρχικό σχέδιο, την Δευτέρα 25 Μαίου.
Είναι δεδομένο πάντως ότι ο κ. Μητσοτάκης θα αναμένει την εισήγηση της Επιτροπής προτού να λάβει την απόφαση να προχωρήσει σε άνοιγμα της εστίασης νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό που προέβλεπε το άνοιγμά τους την 1η Ιουνίου.
 thetoc

Διαφήμιση - Advertisement