Διαφήμιση - Advertisement
Καφέ της Χαράς: To μεγάλο spoiler για τον Φατσέα και πότε θα αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα - Gkourou.com Καφέ της Χαράς: To μεγάλο spoiler για τον Φατσέα και πότε θα αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα

Καφέ της Χαράς: To μεγάλο spoiler για τον Φατσέα και πότε θα αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα


Διαφήμιση - Advertisement


Τα δίδυμα του Καφέ της Χαράς αποκαλύπτουν σε συνέντευξή τους, μεταξύ άλλων, το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και κάνουν spoiler που αφορά τον Φατσέα.
Είναι τα δίδυμα στο Καφέ της Χαράς, και έκαναν μία μεγάλη αποκάλυψη για τα γυρίσματα αλλά και για το… μέλλον του Φατσέα. Αν και οι περισσότεροι ίσως δεν το γνωρίζουν, όμως τα δύο αυτά αγόρια που παίζουν στο Καφέ της Χαράς είναι αδέρφια και μάλιστα δίδυμα.

Είναι μόλις 13 ετών, και μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή για το πως τους αντιμετώπισαν οι συμμαθητές τους στο σχολείο, τι θα γίνει με τα γυρίσματα, αλλά και τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, κάνοντας μάλιστα το δικό τους spoiler.
Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ένα από τα ανατρεπτικά στοιχεία στα επόμενα επεισόδια είναι ο Φατσέας, καθώς θα πάει σχολείο  αλλά και ότι τα γυρίσματα ξεκινανε ξανά μέσα στο Μάιο !

Διαφήμιση - Advertisement