Διαφήμιση - Advertisement
MasterChef: Εκρηκτικό κλίμα με μπηχτές και προσβολές - Έρχεται αποχώρηση-βόμβα - Gkourou.com MasterChef: Εκρηκτικό κλίμα με μπηχτές και προσβολές - Έρχεται αποχώρηση-βόμβα

MasterChef: Εκρηκτικό κλίμα με μπηχτές και προσβολές - Έρχεται αποχώρηση-βόμβα


Διαφήμιση - Advertisement


"Big Brother" θυμίζει το Masterchef, με μπηχτές και προσβολές μεταξύ των παικτών. Οι επίδοξοι σεφ ακονίζουν μαχαίρια όχι για να παρουσιάσουν εντυπωσιακά πιάτα αλλά για να εξοντώσουν τους συμπαίκτες τους. Αφορμή για το εκρηκτικό κλίμα στην κουζίνα του Masterchef ήταν και η δεύτερη ευκαιρία σε πρώην παίκτες. Και στα τρία επεισόδια αυτής της εβδομάδας η διαδικασία της μαγειρικής άγγιζε μόλις τη μισή ώρα, τη στιγμή που όλο το πρόγραμμα είχε 2,5 ώρες διάρκεια. "Δεν με νοιάζει αν έχει δέκα χρόνια εμπειρίας ή αν με περνάει 40 χρόνια ηλικιακά, θα τον σφάξω στο γόνατο", σχολίασε η Μαρία Μπέη, μόλις διαπίστωσε ότι από 9 θα γίνουν 12 οι ένοικοι μέσα στο σπίτι. Πρώτη τυχερή της διαδικασίας ήταν η Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία εντυπωσίασε τους τρεις κριτές με το γλυκό της. "Υπάρχουν χαρακτήρες που είναι αγγελάκια στις κάμερες και από πίσω θες να τους σφάξεις. Ο Τζον είναι μια ήσυχη παρουσία, αλλά στο σπίτι είναι προσβλητικός και αγενής προς τους άλλους" είπε η Μαριάννα, την οποία δεν υποδέχθηκαν με κάλο μάτι οι πρώην συμπαίκτες της. Μια εξ αυτών, η Κατερίνα Λένη -η οποία θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του TV-Έθνος, η επόμενη που θα αποχωρήσει από το Masterchef, έκανε το εξής σχόλιο: "Εκεί που δεν μαζεύαμε τις βρωμιές του καθενός ξανά από την αρχή. Τα σκυλιά τα μαύρα". Η Μαριάννα μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι, είπε στον Σταύρο Βαρθαλίτη ότι όσο ήταν έξω από το παιχνίδι έμαθε ότι όλοι η Ελλάδα τον κράζει και ότι εκείνη είναι η αγαπημένη τους και θέλουν όλοι να κερδίσει. Επιπλέον, η Μαριάννα αποκάλυψε στην Ντέμη ότι η σύντροφός της είναι χάλια και δεν μπορεί να διαχειριστεί καθόλου το γεγονός ότι δεν έχει αποχωρήσει από το Masterchef η αγαπημένη της.

Επόμενη που έλαβε το εισιτήριο επιστροφής στο σπίτι, έχοντας και τη συγκατάθεση των συμπαικτών της ήταν η Μάρλεν Γρυντάκη, που νίκησε τον Ηλία Κιαζόλι και τον Γιώργο Λασκαρίδη. "Έχουν μπει οι δύο γυναίκες, ευτυχώς όμως έχω πάρα πολλές τούφες στα μαλλιά που σημαίνει ότι όσο και να μαλλιοτραβηχτώ δεν θα φανεί κάτι. Δεν γουστάρω τις εξυπνάδες ειδικά στη φάση που είμαι, τα νεύρα έχουν φτάσει πάνω από το κεφάλι μου. Θα είμαι η πρώτη που θα οργανώσει μια κλίκα, γιατί είναι άδικο από μέρους μας να φύγει κάποιος και να μείνει μια από αυτές τις δύο" ήταν όλα όσα είπε on camera η Μαρία Μπέη. Η Μάρλεν από την πλευρά της απάντησε με άκομψους χαρακτηρισμούς στη Μαρία όχι όμως όσο εξελισσόταν το παιχνίδι, αλλά με σχόλιο μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, προχωρώντας ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα στη διαγραφή του άγνωστο για ποιον λόγο. "Προς τη νύφη μυξοπαρθένα της οικογένεια Άνταμς... Πόσο χαίρομαι που ξεδίπλωσες τον πραγματικό σου εαυτό και αυτό που ξέραμε εμείς ενώ οι άλλοι όχι. Το μόνο που μένει είναι να ανοίξεις και τα 50 εκατοστά πόδια σου μπροστά στον φακό να δείξει και τα άλλα που έκανες" ήταν όλα όσα διαβάσαμε με την υπογραφή της Μάρλεν.
Τα αίματα άναψαν για τα καλά στο επεισόδιο της Τετάρτης, όταν μετά και τη νίκη του Γιώργου επί του Ηλία, ο τελευταίος δέχθηκε μια πρόταση-πρόκληση από τους κριτές να επιλέξει έναν πρώην συμπαίκτη του για να μονομαχήσουν με έπαθλο την επιστροφή ενός εκ των δύο. Αν και στις συνεντεύξεις ο Ηλίας δήλωνε ότι θα ήθελε να μαγειρέψει με τον Σταύρο ή τον Σταυρή, τελικά δεν είπε τίποτα, προκαλώντας τους πρώην συμπαίκτες του σε διάλογο για το ποιος τελικά θέλει να κονταροχτυπηθεί μαζί του. Η κίνηση του αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και ιδιαίτερα από την Κατερίνα Λένη, που τα είπε για άλλη μια φορά έξω από τα δόντια: "Εγώ ήθελα να με δείξει. Πες βρε μ@@@@@ , μια φορά στη ζωή σου, θέλω να κατέβεις εσύ και θέλω να μονομαχήσω μαζί σου. Μπορείς να το πεις; Γιατί όλο αυτό το παρεάκι των άχαστων μαγείρων δεν τα λέει ποτέ μπροστά και τα λέει πάντα πίσω. Εγώ λέω, λοιπόν για τον Ηλία να βγάλει τα παντελόνια και να βάλει μια φουστίτσα να φορέσει. Πιο καλά θα του ταιριάζει και να είναι ροζ".
Και μπορεί την Κατερίνα να μην την υπέδειξε τελικά ο Ηλίας, αλλά ο Δημήτρης Μπέλλος προσφέρθηκε αφήνοντας τον πρώτο άφωνο, ο οποίος τελικά ηττήθηκε, αν και κατά τα σχόλια των κριτών το πιάτο του ήταν εξαιρετικό. Σύμφωνα με την εκπομπή "Ευτυχείτε" του OPEN, δεν έθεσε τυχαία τον εαυτό του σε δοκιμασία ο Μπέλλος, καθώς η Μαρία, η κοπέλα του μέσα στο παιχνίδι, πριν κάνει μαζί του σχέση, φλέρταρε με τον Ηλία. "Είναι μπούφος, ταμτάκος, τον βαράει η Μαρία και τον έχει καταστρέψει μαγειρικά. Κακό του κεφαλιού του, δεν μπορώ να κράζω. Τον έχει φάει η άλλη που είναι λες και έχει τρακάρει με το μετρό" ήταν κάποια από τα λόγια του Ηλία στις κατ'ίδίαν συνεντεύξεις, με τον άλλοτε φίλο του Δημήτρη να τον χαρακτηρίζει από την πλευρά του αρκετά αντιπαθή.
Πηγή: TV Έθνος

Διαφήμιση - Advertisement