Διαφήμιση - Advertisement
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Δεν έβγαλα λεφτά, ζούσα για το χειροκρότημα» - Gkourou.com Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Δεν έβγαλα λεφτά, ζούσα για το χειροκρότημα»

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Δεν έβγαλα λεφτά, ζούσα για το χειροκρότημα»


Διαφήμιση - Advertisement


Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου στην εφημερίδα Espresso, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την καριέρα της, αλλά και την επιλογή της να μην κάνει οικογένεια και παιδιά.

“Για 40 χρόνια δεν ήξερα τι θα πει καλοκαίρι, χειμώνας, διακοπές. Δούλευα στο θέατρο, στον κινηματογράφο και έκανα και ραδιόφωνο. Θα μπορούσα να είχα δει περισσότερο την προσωπική μου ζωή, όμως νομίζω ότι ήμουν γεννημένη θεατρίνα. Μου άρεσε τόσο πολύ να κάνω τον κόσμο να γελάει και να με χειροκροτεί που πήγαινα σπίτι μετά την παράσταση και ονειρευόμουν ότι ήμουν ακόμα στη σκηνή. Τέτοια πώρωση!” αποκαλύπτει, τονίζοντας ότι θυσίασε την προσωπική της ζωή για την τέχνη.

Στην ερώτηση αν μετάνιωσε για την επιλογή της να μην κάνει παιδιά, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου απαντά ότι πλέον δεν είναι κάτι που σκέφτεται, καθώς το κενό καλύπτουν τα ανίψια της, ενώ επισημαίνει ότι δεν έβγαλε λεφτά ούτε κατά τα “χρυσά” χρόνια του κινηματογράφου, καθώς “ζούσε για τη σκηνή και το χειροκρότημα”.
Μιλώντας για τον θάνατο, υπογραμμίζει ότι δεν είναι κάτι που τη φοβίζει.

“Είναι μια διαδικασία που θα έρθει για όλους μας. Ο,τι ζει, πεθαίνει. Απλά θέλω να αφήσω πίσω μου ένα καλό όνομα και ο κόσμος να χαίρεται όταν βλέπει τις ταινίες που παίζω” καταλήγει.

Διαφήμιση - Advertisement