Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σωτήρης Τσιόδρας φωτογραφίζεται με τους «ήρωες της πρώτης γραμμής» στο Αγία Βαρβάρα - Gkourou.com Ο Σωτήρης Τσιόδρας φωτογραφίζεται με τους «ήρωες της πρώτης γραμμής» στο Αγία Βαρβάρα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας φωτογραφίζεται με τους «ήρωες της πρώτης γραμμής» στο Αγία Βαρβάρα


Διαφήμιση - Advertisement


Είναι οι «ήρωες της πρώτης γραμμής». Έτσι τους αποκάλεσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στον κορωνοϊό στη χώρα μας.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας αποκάλυψε ότι σήμερα επισκέφθηκε τα νοσοκομεία «Αττικόν» και «Αγία Βαρβάρα» και ευχαρίστησε τόσο τους ασθενείς, όσο και τους υγειονομικούς. Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί σε αυτούς ονομαστικά, καθώς και στον «σεμνό ΥΠΕάρχη κύριο Ροϊλό», που ήταν μαζί του.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Τσιόδρας φωτογραφήθηκε με τους υγειονομικούς, στέλνοντας με τα δάχτυλά του το μήνυμα της νίκης κατά του κορωνοϊού.


«Θα ήθελα να δώσω ευχαριστίες ονομαστικά σε κάποιους από τους ασθενείς που επισκέφθηκα το πρωί στο "Αττικόν" και το "Αγία Βαρβάρα", παρουσία ενός σεμνού ΥΠΕάρχη, του κ. Ροϊλού : Επισκέφθηκα τους εξής ασθενείς: τον Ιωσήφ, την Κωσταντίνα, τον Δημήτρη, την Ελένη, τον Παναγιώτη, τη Μαρια, τον Αναστάση, την Αικατερίνη, τον κυρ-Νικο, τη Γεωργια, τη Ρεγγίνα τη Βιολέτα και την Ελένη που είναι έγκυος. Γρήγορα περαστικά προς όλους»

«Μας δίνουν όλοι τους κουράγιο να συνεχίσουμε»
Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε και στους υγειονομικούς, που τους χαρακτήρισε «ήρωες της πρώτης γραμμής», ενώ αναφέρθηκε σε αυτούς ονομαστικά.

«Σε ένα ξεχείλισμα ευγνωμοσύνης σε όλους τους υγειονομικούς θέλω να μου επιτρέψετε να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ απ' όλους εμάς στους ήρωες της πρώτης γραμμής: Μεταξύ αυτών που είδα ή μίλησα σήμερα και περιποιούνται εκεί τους αρρώστους, την Νάντια, τον Παναγιώτη, την Ανθούλα, τον Ναπολέοντα, τη Στυλιανή στην Αγία Βαρβάρα, τον Δημήτρη, την Αναστασία, τον Χρήστο, τη Δήμητρα, τον Μάνο, τη Χριστίνα, τον Κώστα, τον Γιώργο, τη Βιβή, την Δρόσω, τον Θοδωρή, τον Νίκο, τον Περικλή από την ΑΛεξανδρούπολη, τον διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στον Παπανικολάου και όλους τους άλλους. Μας δίνουν όλοι τους κουράγιο να συνεχίσουμε», είπε.

Διαφήμιση - Advertisement