Διαφήμιση - Advertisement
Κάτι τρέχει με τον Μπόρις Τζόνσον – Γιατί αποφασίστηκε η εισαγωγή στο νοσοκομείο - Gkourou.com Κάτι τρέχει με τον Μπόρις Τζόνσον – Γιατί αποφασίστηκε η εισαγωγή στο νοσοκομείο

Κάτι τρέχει με τον Μπόρις Τζόνσον – Γιατί αποφασίστηκε η εισαγωγή στο νοσοκομείο


Διαφήμιση - Advertisement


Κάτι τρέχει με τον Μπόρις Τζόνσον. Αργά το βράδυ της Κυριακής (05.04.2020), λίγη ώρα μετά το ιστορικό (μόλις το 5ο σε 68 χρόνια βασιλείας) διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισάβετ και ενώ η Βρετανία την άκουγε να λέει πως «θα βρεθούμε ξανά», γινόταν γνωστό από τη Ντάουνινγκ Στριτ πως ο πρωθυπουργός μεταφερόταν στο νοσοκομείο.
Δεν ανακοινώθηκε σε ποιο νοσοκομείο μπήκε ο Μπόρις Τζόνσον (σύμφωνα με τη Daily Mail τον πήραν στο St Thomas στο Γουέστμινστερ), αλλά η Ντάουνινγκ Στριτ προσπάθησε με κάθε τρόπο να τονίζει ότι η κατάσταση της υγείας του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος είναι θετικός στο κορονοϊό, δεν είναι κακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο έγινε για προληπτικούς λόγους και κυρίως γιατί ο Τζόνσον είχε συνεχώς υψηλό πυρετό.«Μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός μπήκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Είναι ένα προληπτικό μέτρο, καθώς ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να έχει επίμονα συμπτώματα από τον κορονοϊό 10 μέρες αφού βρέθηκε θετικός στον ιό» δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ. Ο ίδιος, σύμφωνα με τον Guardian, είπε ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα μείνει στο νοσοκομείο για «όσο χρειαστεί».
newsit

Διαφήμιση - Advertisement