ΤΩΡΑ - Τσιόδρας από κλινική στο Περιστέρι: 37 θετικοί στον κορονοϊό - Ανάμεσά τους και οι 3 νεκροί (VIDEO)Στην κλινική στο Περιστέρι μετέβη πριν από λίγο ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Όπως δήλωσε, από τους 226 ανθρώπους στην κλινική, βρέθηκαν θετικοί οι 37. Ανάμεσά τους και οι τρεις νεκροί. "Όλοι οι θετικοί ασθενείς έχουν μεταφερθεί ή μεταφέρονται σε μονάδες υγείας της Αθήνας. Δεν υπάρχει κανένας θετικός κλινική" ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, από το σύνολο των 226 ανθρώπων, οι 116 είναι αιμοκαθαιρόμενοι νοσηλευόμενοι και οι 110 αποτελούν προσωπικό της κλινικής. Θετικοί στον κορονοϊό, όπως ανέφερε, ήταν οι τρεις άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους, 17 ασθενείς που δεν βρίσκονται πλέον στην κλινική και 17 εργαζόμενοι, οι οποίοι είναι ασυμπτωματικοί και βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.
"Είναι σημαντική επιδημία σε έναν χώρο που υπάρχει αυξημένος κίνδυνος, ευπαθής ομάδα. Είμαστε κοντά τους , θα τους υποστηρίξουμε όσο μπορούμε για να σταματήσει το κακό" τόνισε ο κ. Τσιόδρας.