Διαφήμιση - Advertisement
Κορονοϊός : Συγκλονίζει γιατρός: «Με το που τελειώνω τη βάρδια πάω σπίτι και ξεσπάω σε κλάματα» (video) - Gkourou.com Κορονοϊός : Συγκλονίζει γιατρός: «Με το που τελειώνω τη βάρδια πάω σπίτι και ξεσπάω σε κλάματα» (video)

Κορονοϊός : Συγκλονίζει γιατρός: «Με το που τελειώνω τη βάρδια πάω σπίτι και ξεσπάω σε κλάματα» (video)


Διαφήμιση - Advertisement


Η ελληνίδα γιατρός του ιταλικού ΕΚΑΒ, Παναγιώτα Μπουζακίτη, μετέφερε στο «LIVE NEWS» την εμπειρία της από τη μάχη με τον κορoνοϊό στην Ιταλία.
Συγκλονίζει η Παναγιώτα Μπουζακίτη, Γενική Ιατρός στο ΕΚΑΒ Ιταλίας. Μίλησε με λεπτομέρεις για την «μάχη» που δίνει καθημερινά η ίδια και η συνεργάτες της.
Συγκεκριμένα ανέφερες πως: «Σήμερα δεχθήκαμε 25 τηλεφωνήματα. Στην Πάρμα υπάρχουν περίπου 450.000 κάτοικοι.
Έχουμε τέσσερις χρωματισμούς, για την επικινδυνότητα στα περιστατικά. Λευκά στα οποία δίνουμε οδηγίες από το τηλέφωνο, πράσινα – με ήπια συμπτώματα, κίτρινα – τα οποία υπάρχει κίνδυνο επιβάρυνσης της υγείας και κόκκινα στα οποία υπάρχει μεγάλος κίνδυνος»
«Για μένα δεν υπάρχουν ασθενείς Non Covid, θεωρούμε ότι έχουν όλοι κορωνοϊό. Πλέον έχουν αρχίσει και μειώνονται οι ηλικίες 50,40,30. Ο μέσος όρος ασθενών πέφτει.
Προσπαθούμε να αποστομώσουμε τον φόβο. Μόλις τελειώσει η βάρδια, στο σπίτι μου, μπορώ να κλάψω, να στεναχωρηθώ, κάπου πρέπει να ξεσπάσει το άγχος, και δεν μπορεί να βγει στη δουλειά».

Διαφήμιση - Advertisement