Διαφήμιση - Advertisement
Πάνος Ιωαννίδης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τα ζευγάρια του MasterChef - Gkourou.com Πάνος Ιωαννίδης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τα ζευγάρια του MasterChef

Πάνος Ιωαννίδης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τα ζευγάρια του MasterChef


Διαφήμιση - Advertisement


Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο ένας εκ των τριών κριτών του MasterChef. Ο σεφ μεταξύ άλλων έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για τα ζευγαράκια στο παιχνίδι λέγοντας «Τους έχουμε καταλάβει και τους τρολάρουμε».
Ο Πάνος Ιωαννίδης, παραδέχτηκε πως έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε παίκτες, σχέσεις παραπάνω από φιλικές κάτι που έχει γίνει αντιληπτό μέσα στο σπίτι αλλά και στο πλατό.

«Δεν παρακολουθώ τον ανταγωνισμό. Με το ζόρι καταφέρνω να δω το MasterChef στις επαναλήψεις. Τo MasterChef είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι. Εννοείται έχουν δημιουργηθεί σχέσεις μέσα στο σπίτι. Και εντός εισαγωγικών τους τρολάρουμε. Έχω ξεχωρίσει 3-4 παίκτες που πιστεύω πως θα φτάσουν στην τετράδα» τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης.
Ωστόσο, το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef τα είχε όλα. Αυτό ωστόσο είναι το πρόσωπο που αποχώρησε σήμερα! Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πιάτο του, με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι και να πει αντίο στο όνειρό του!

Διαφήμιση - Advertisement