Διαφήμιση - Advertisement
Masterchef: Το ξέσπασμα της Κατερίνας - "Βγάλε τα παντελόνια και βάλε φούστα μπαλαρίνας" - ΒΙΝΤΕΟ - Gkourou.com Masterchef: Το ξέσπασμα της Κατερίνας - "Βγάλε τα παντελόνια και βάλε φούστα μπαλαρίνας" - ΒΙΝΤΕΟ

Masterchef: Το ξέσπασμα της Κατερίνας - "Βγάλε τα παντελόνια και βάλε φούστα μπαλαρίνας" - ΒΙΝΤΕΟ


Διαφήμιση - Advertisement



Τον εκνευρισμό της για τη συμπεριφορά τεσσάρων συμπαικτών της δεν έκρυψε η Κατερίνα Λένη. Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Materchef, η Κατερίνα έβαλε στο στόχαστρό της τους Σταύρο Βαρθαλίτη, Σταύρο Γεωργίου, Τζον και τον Δημοσθένη, που φαίνεται να μην τα πηγαίνουν καλά με τους υπόλοιπους επίδοξους μάγειρες.
«Η τετράδα δε μου μιλάει. Γύρισε ο Σταύρος στο σπίτι, συγχάρηκα και ξημερώσαμε την άλλη μέρα και δε λένε ούτε καλημέρα. Είναι μονίμως κλεισμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο, δεν ξέρω, βουντού κάνουν; Δεν ξέρω τι κάνουν. Μου έχουν κόψει την καλημέρα. Με έχει ενοχλήσει όλο αυτό. Με έχει ενοχλήσει γιατί δεν πρόσβαλα κάποιον. Απλά υπερασπίστηκα το δίκιο το δικό μου. Δε μπορείς να βγαίνεις σε μια ψηφοφορία και να λες ανακρίβειες. Δε σε τιμάει αυτό το πράγμα και δε τιμάει και τα παντελόνια που φοράς. Βγάλτα και βάλε μια φούστα μπαλαρίνας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη.
Δείτε το βίντεο:

Διαφήμιση - Advertisement