Διαφήμιση - Advertisement
Παναγιώτης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για την υγεία του αδερφού του Σάκη και της Μπόμπα - Gkourou.com Παναγιώτης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για την υγεία του αδερφού του Σάκη και της Μπόμπα

Παναγιώτης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για την υγεία του αδερφού του Σάκη και της Μπόμπα


Διαφήμιση - Advertisement


Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Μεσημέρι yes» για την υγεία του αδερφού του Σάκη Τανιμανίδη και όχι μόνο. Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης είναι γυναικολόγος και μαιευτήρας στο επάγγελμα και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Open beyond, όπου και έδωσε συμβουλές για τις εγκυμονούσες εν μέσω κορονοϊού.
Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης τόνισε: «Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται κάποιος πανικός. Χρειάζεται σίγουρα υπεύθυνη στάση, καθώς τα νεότερα δεδομένα που έχουμε δείχνουν ότι οι έγκυες δεν φαίνεται να περνούν βαρύτερα αν νοσήσουν από τον κορονoϊό. Το πιθανότερο είναι ότι τα συμπτώματα που θα έχουν να είναι από ήπια ως μέτρια συμπτώματα ήπιου κρυολογήματος».
Ακόμη, ανέφερε ότι οι έγκυες πρέπει να ακολουθήσουν τα μέτρα και να αποφεύγουν να πηγαίνουν σε χώρους με άλλους ανθρώπους, αφού το «Μένουμε σπίτι» ισχύει για όλους. «Εφόσον εμφανίσει συμπτώματα κρυολογήματος θα πρέπει να ενημερώσει τον γυναικολόγο που την παρακολουθεί, αλλά να μην πάρει πρωτοβουλίες να τρέξει σε κάποιο νοσοκομείο, αν δεν συμβουλευτεί τον ιατρό της», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Τανιμανίδης μίλησε και για τον αδερφό του Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα. Υπογράμμισε ότι δεν πανικοβλήθηκαν στο άκουσμα του νέου ότι είναι θετικοί στον κορονοϊό: «Δεν πανικοβληθήκαμε. Είχαμε αρκετά ψύχραιμοι αντιμετώπιση ευτυχώς. Τα παιδιά υπεύθυνα έμειναν στο σπίτι. Ακόμη, κι ο αδερφός μου πριν εκδηλώσει συμπτώματα. Το αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία… Η μητέρα μου μαγειρεύει από τη Θεσσαλονίκη και στέλνει πακέτα», είπε με χαμόγελο.

Διαφήμιση - Advertisement