Διαφήμιση - Advertisement
Μέμος Μπεγνής: Το συγκλονιστικό μήνυμα από φίλο του γιατρό στις Βρυξέλλες - Gkourou.com Μέμος Μπεγνής: Το συγκλονιστικό μήνυμα από φίλο του γιατρό στις Βρυξέλλες

Μέμος Μπεγνής: Το συγκλονιστικό μήνυμα από φίλο του γιατρό στις Βρυξέλλες


Διαφήμιση - Advertisement


Τη σοκαριστική συνομιλία που είχε με φίλο του γιατρό στις Βρυξέλλες για τον κορονοϊό, δημοσίευσε ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αφυπνίσει τους θαυμαστές του σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού και να τους παροτρύνει να μείνουν στο σπίτι.
«Ξυπνάω, πάω δουλειά, γυρνάω, κοιμάμαι. Δεν ξέρω ούτε τι μέρα είμαστε με αυτό τον γ@@οϊό» φέρεται να γράφει ο Μέμος Μπεγνής στον φίλο του Αλέξανδρο Αλέξη, γιατρό που εργάζεται στο δημόσιο σύστημα υγείας στις Βρυξέλλες.
Ο γιατρός λοιπόν απαντά στον Μέμο Μπεγνή. «Μεμάκο, να μην το κουνάς ρούπι σε παρακαλώ. Εδώ έχουμε πόλεμο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας γιατρός για την κατάσταση των κρουσμάτων στο Βέλγιο.

«Εδώ έχουμε πόλεμο. Σήμερα διασωλήνωσα 2 νέους ανθρώπους χωρίς προβλήματα υγείας και οι πνευμονίες που κάνει ο ιός είναι τραγικές. Πρόσεχε και πες σε όλους τους κοντινούς σου το ίδιο», προσθέτει ο Έλληνας γιατρός στις Βρυξέλλες.

Διαφήμιση - Advertisement