Διαφήμιση - Advertisement
Έλληνας καθηγητής προειδοποιεί για τον κορονοϊό: Βαδίζουμε στα βήματα της Ιταλίας και ο κόσμος γελάει - Gkourou.com Έλληνας καθηγητής προειδοποιεί για τον κορονοϊό: Βαδίζουμε στα βήματα της Ιταλίας και ο κόσμος γελάει

Έλληνας καθηγητής προειδοποιεί για τον κορονοϊό: Βαδίζουμε στα βήματα της Ιταλίας και ο κόσμος γελάει


Διαφήμιση - Advertisement



Ισχυρό μήνυμα στέλνει ο Πατρινός Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, προειδοποιώντας ότι “βαδίζουμε ακριβώς στα βήματα της Ιταλίας και ο κόσμος στο δρόμο γελάει”. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Κουρέτας καυτηριάζει την επιλογή ορισμένων συμπατριωτών μας να πάνε μαζικά στις παραλίες παρά τις απαγορεύσεις και τα μέτρα στο πλαίσιο της προσπάθειας να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός και σημειώνει πως: “Όταν οι γνωστοί μας θα πεθαίνουν αβοήθητοι στο σπίτι γιατί αυτό θα συμβεί περίπου τη μεγάλη εβδομάδα (έχουμε σχεδόν 250 κλίνες ΜΕΘ για κορονοιο σε όλη τη χώρα), τότε θα είναι αργά”.
Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

“Δεν είχε στεγνώσει το μελάνι αυτών που έγραψα για την αύξηση των κρουσματων . Προχθές είχαμε 130 σήμερα 230. Αν το σενάριο αυτό είναι σωστό και είναι το ήπιο , τότε το άλλο Σάββατο θα έχουμε περίπου 1000. Σχεδόν την 25η Μαρτίου στην καλύτερη περίπτωση 4-5000. Δεν συνεχίζω αν και θα έπρεπε . Η Ελλάδα έχει 600 κλίνες ΜΕΘ. Σχεδόν τελευταία στην Ευρώπη με πρώτη τη Γερμανία με 30.000.
Το γεγονός ότι σήμερα οι άνθρωποι στην Αθήνα πήγαν μαζικά στις παραλίες , φαίνεται ότι δεν έχουν αντιληφθεί τι θα συμβεί . Δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένει η εκκλησία της Ελλάδος να βγάλει ανακοίνωση. Βλέπετε την Ιταλία που έχει σήμερα 20.000 κρούσματα. Βαδίζουμε ακριβώς στα βήματα της Ιταλίας και κ κόσμος στον δρόμο γελάει. Όταν οι γνωστοί μας θα πεθαίνουν αβοήθητοι στο σπίτι γιατί αυτό θα συμβεί περίπου τη μεγάλη εβδομάδα (έχουμε σχεδόν 250 κλίνες ΜΕΘ για κορονοιο σε όλη τη χώρα), τότε θα είναι αργά. Ίσως χρειάζεται άμεσα σκληρά μέτρα γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο. Εν τω μεταξύ όπως είστε σπίτι διαβάστε το δεκαήμερο του βοκακιου. Περιγράφει ωραία πράγματα”.

Διαφήμιση - Advertisement