Κορονοϊός: Η Φαίη Σκορδά μιλά για τη δοκιμασία της
Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Φαίη Σκορδά περιγράφει το πώς αισθάνεται αφού βρέθηκε θετική στον κορονοϊό κάτι που ανακοίνωσε το Σάββατο μέσα από το instagram και από τότε είναι σε κατ' οίκον περιορισμό. Η Φαίη Σκορδά μιλά για το ταξίδι της στην Ιταλία και ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη και το ενδιαφέρον του.
"Μένω σπίτι, δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Ακούγεται περίεργο αλλά το συζητήσαμε και γι' αυτό είπαμε να βγω. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα που σημαίνει ότι μπορεί κάποιος που μας παρακολουθεί, που είναι σπίτι του και πιστεύει ότι είναι καλά, να είναι θετικός. Γι' αυτό είναι σημαντικό να μένουμε σπίτι" επεσήμανε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

"Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα, δεν είχα πυρετό, βραχνάδα, βήχα ή δύσπνοια. Ήμουν καλά πέρα μιας κούρασης που ήταν από τη δουλειά αλλά ήταν κάτι σύνηθες για εμένα. Αποφάσισα να κάνω το τεστ γιατί είχα θορυβηθεί μία συγκεκριμένη ημέρα γιατί μου ήρθαν πληροφορίες απανωτά. Έμαθα για έναν γνωστό μου που είχαμε συναντηθεί ότι είχε έρθει σε επαφή με ασθενή και από την άλλη σχετικά με ένα γύρισμα του YFSF που το κανάλι μετά πήρε τις σωστές αποφάσεις, δύο παιδιά είχαν έρθει σε επαφή με μία ασθενή, οπότε αποφασίστηκε να κάνει τις εξετάσεις και έπρεπε για 15 ημέρες κάποιοι να μείνουν σπίτι τους. Θορυβήθηκα ακόμη περισσότερο γιατί εμείς στη δουλειά μας συναντάμε πολύ κόσμο και όχι συγκεκριμένο κόσμο... Είχα αυτήν την αγωνία όπως όλοι οι Έλληνες που συνεχίζουν να πηγαίνουν στη δουλειά τους. Απλώς εγώ συναντούσα πολύ κόσμο, για πολλά άτομα μέσα στον εργασιακό χώρο" είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.
enikos