Έγκλημα στην Κηφισιά: Καρτέρι θανάτου! Τι όπλισε το χέρι του αστυνομικού
Τι είπε στην κατάθεσή του στους συναδέλφους του ο 35χρονος αστυνομικός. Ήταν σε διάσταση 3 χρόνια με την σύζυγό του. «Δεν άντεχα να μην βλέπω άλλο τα παιδιά μου. Τα είχε στείλει στην Θήβα», είπε.
Μέσα στον ορυμαγδό της επικαιρότητας με τον κορονοϊό να κυριαρχεί η κοινή γνώμη πάγωσε όταν το απόγευμα της Τετάρτης (18/03/2020) μάθαινε ότι ένας αστυνομικός πήρε το υπηρεσιακό του περίστροφο και εκτέλεσε δυο γυναίκες έξω από ένα σούπερ μάρκετ στην Κάτω Κηφισιά.
Η ιστορία αυτή σύμφωνα με τα λεγόμενα του δράστη ξεκίνησε όταν αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να είναι άλλο μακριά από τα παιδιά του. Ο 35χρονος υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε στην Τροχαία Νέας Ιωνίας, πήγε στο σούπερ μάρκερ όπου εργαζόταν η σύζυγός του με την οποία ήταν σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια και την περίμενε.


Όπως είπε στους συναδέλφους του που τον συνέλαβαν, η γυναίκα του είχε πάρει τα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 8 και 5 ετών, τα είχε πάει στους γονείς της στην Θήβα και του απαγόρευε να τα δει. «Όποτε της έκανα κρούσεις να δω τα παιδιά, ή να τα πάρω για λίγο ήταν πάντα αρνητική».
Είπε ακόμα ότι το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να επανασυνδεθεί μαζί της για να βλέπει τα παιδιά αλλά εκείνη ήταν κάθετη. «Είχε δημιουργήσει παρέες, έκανε τη ζωή της. Πήρα την απόφαση ότι δεν μπορούσα να αντέχω να μη βλέπω τα παιδιά μου».
Έτσι, της έστησε καρτέρι στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ. Κρύφτηκε κοντά στο αυτοκίνητό της και όταν την είδε να βγαίνει με μια φίλη της και να μπαίνουν στο αυτοκίνητο για να κάνουν ένα τσιγάρο πήρε την δραματική απόφαση. Πλησίασε, άνοιξε την πόρτα και πυροβόλησε. Άδειασε όλη την γεμιστήρα από το 9αρι πιστόλι, από το υπηρεσιακό του όπλο πάνω της. Ο καταιγισμός των πυροβολισμών και οι σφαίρες που προορίζονταν για την γυναίκα του δυστυχώς χτύπησαν και την φίλη της. Και οι δυο γυναίκες ήταν νεκρές…
Ο 35χρονος αστυνομικός δεν προσπάθησε να φύγει. Έβαλε το όπλο του στη θήκη, κάθισε λίγο πιο πέρα, κοντά στο αυτοκίνητο του και περίμενε την αστυνομία που δεν άργησε να έρθει.
Ο 35χρονος μπήκε στην αστυνομία το 2007 και υπηρετεί στην τροχαία Νέας Ιωνίας. Όπως λένε οι συνάδελφοί του, ο φάκελός του ήταν πεντακάθαρος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι…

«Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα», λένε οι συνάδελφοί του. Τα κατά καιρούς ψυχομετρικά τεστ ήταν όλα «καθαρά». Όμως,φτάνει μια στιγμή για να διαλυθούν πολλές ζωές, να κλείσουν πολλά σπίτια και στο τέλος τα μεγαλύτερα θύματα να είναι τα παιδιά που θα μεγαλώσουν χωρίς τους γονείς τους. Και μέσα σε όλα αυτά μια γυναίκα που βρέθηκε τυχαία εκεί να πληρώνει με την ζωή της μια οικογενειακή διαμάχη και την αλαζονεία ενός ανθρώπου που με ένα όπλο στο χέρι του ένιωσε για λίγο θεός θερίζοντας ζωές.
newsit