Διαφήμιση - Advertisement
Η αλήθεια για τις ουρές στην Αθηνών-Κορίνθου: Δεν αυξήθηκε η κίνηση, άλλος ήταν ο λόγος - Gkourou.com Η αλήθεια για τις ουρές στην Αθηνών-Κορίνθου: Δεν αυξήθηκε η κίνηση, άλλος ήταν ο λόγος

Η αλήθεια για τις ουρές στην Αθηνών-Κορίνθου: Δεν αυξήθηκε η κίνηση, άλλος ήταν ο λόγος


Διαφήμιση - Advertisement


Τα φαινόμενα απατούν. Αυτό επιβεβαιώνουν τα στοιχεία αναφορικά με τις διελεύσεις οχημάτων από τους σταθμούς διοδίων της Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου, από τα οποία φωτογραφίες με ουρές ΙΧ έκαναν τον γύρο της Ελλάδας.
Αν και η γενική εντύπωση ήταν ότι επρόκειτο για ανεύθυνη συμπεριφορά συμπολιτών μας που έσπευσαν να περάσουν ένα τριήμερο στην επαρχία, αψηφώντας τις οδηγίες για μη διάδοση του κορονοϊού, στην πραγματικότητα ο λόγος για τον οποίον σχηματίστηκαν ουρές ήταν πολύ διαφορετικός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του gocar..gr, οι εικόνες με τον μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων οφείλονται στο ότι, για λόγους ασφαλείας, η Ολυμπία Οδός έχει αφήσει ανοιχτά ελάχιστα ταμεία και τον κύριο όγκο υποδέχονται οι λωρίδες που υποστηρίζουν πληρωμή με e-pass, κέρματα ή ανέπαφη κάρτα. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές, μέχρι οι οδηγοί να εξοικειωθούν με τη νέα κατάσταση.
Μάλιστα, σύμφωνα με το gocar.gr, η μείωση της κίνησης μεταξύ αυτής και της προηγούμενης Παρασκευής άγγιξε στην Αθηνών-Λαμίας το 27% και στην Αθηνών-Κορίνθου το 32%.

Διαφήμιση - Advertisement