Διαφήμιση - Advertisement
Κορονοϊός: Κάρτα εισόδου από σήμερα στα σούπερ μάρκετ - Τι δήλωσε ο Γεωργιάδης - Gkourou.com Κορονοϊός: Κάρτα εισόδου από σήμερα στα σούπερ μάρκετ - Τι δήλωσε ο Γεωργιάδης

Κορονοϊός: Κάρτα εισόδου από σήμερα στα σούπερ μάρκετ - Τι δήλωσε ο Γεωργιάδης


Διαφήμιση - Advertisement


"Κάθε μέρα θα κάνουμε έλεγχο σε σούπερ μάρκετ" δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και υπογράμμισε ότι δεν χρειάζεται να επικρατήσει πανικός λόγω του κορονοϊού καθώς υπάρχει επάρκεια σε προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα υπάρξουν εξοντωτικά πρόστιμα για την αισχροκέρδεια. "Πλέον οι πολίτες θα μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ με κάρτα εισόδου για να υπάρχει έλεγχος ροής μέσα σε αυτά ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός" υπογράμμισε. "Σε εφαρμογή των μέτρων, κάνουμε σήμερα τον πρώτο έλεγχο.



Η κάρτα εισόδου θα είναι αριθμημένη, έχει γίνει η διαίρεση των τετραγωνικών του μαγαζιού με τον αριθμό 10, που είναι ο ελάχιστος αριθμός τετραγωνικών ανά πελάτη. Ο κάθε πελάτης θα παίρνει μια κάρτα και όταν βγαίνει θα αφήνει την κάρτα. Δεν μπορεί να μπαίνει πελάτης αν δεν υπάρχει διαθέσιμη κάρτα" συμπλήρωσε.

Διαφήμιση - Advertisement