Διαφήμιση - Advertisement
Σπύρος Σούλης: «Επέστρεψα στην Ελλάδα με αεροπλάνο - Στο αεροδρόμιο δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να μας ενημερώσει» - Gkourou.com Σπύρος Σούλης: «Επέστρεψα στην Ελλάδα με αεροπλάνο - Στο αεροδρόμιο δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να μας ενημερώσει»

Σπύρος Σούλης: «Επέστρεψα στην Ελλάδα με αεροπλάνο - Στο αεροδρόμιο δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να μας ενημερώσει»


Διαφήμιση - Advertisement


Kατά την επιστροφή μου από το εξωτερικό, δεν είχα καμία ενημέρωση ως ταξιδιώτης για το τι πρέπει να κάνω, καταγγέλλει μέσα από τον λογαριασμό του στα social media ο Σπύρος Σούλης.
Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, ο διακοσμητής και παρουσιαστής μίλησε για τις ώρες αγωνίας που έζησε το προηγούμενο διάστημα στην προσπάθειά του να επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λογους, στην Ελλάδα αλλά και για την αόφασή του να κάνει ό,τι πρέπει, παρ' όλο που δεν υπήρχε κανένας στο αεροδρόμιο να του δώσει τις σωστές κατευθύνσεις.

«Σε Προληπτική Καραντίνα!  Επέστρεψα στην Ελλάδα με αεροπλάνο. Στο αεροδρόμιο δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να πάρει τα στοιχεία μας ή έστω να μας ενημερώσει για την καραντίνα και το τι πρέπει να κάνουμε. Ήρθα κατευθείαν σπίτι -με δικό μου μέσο- και κλειδώθηκα μέσα! Μένουμε Όλοι Σπίτι! #menoumespiti #selfquarantine #staysafe #protectothers #olathapanekala», έγραψε.

Διαφήμιση - Advertisement