Διαφήμιση - Advertisement
Κορονοϊός : Σε αυτή την εκκλησία της Πάτρας έγινε λειτουργία παρά την απαγόρευση - Gkourou.com Κορονοϊός : Σε αυτή την εκκλησία της Πάτρας έγινε λειτουργία παρά την απαγόρευση

Κορονοϊός : Σε αυτή την εκκλησία της Πάτρας έγινε λειτουργία παρά την απαγόρευση


Διαφήμιση - Advertisement



 Oχι δεν ήταν όλες οι εκκλησίες κλειστές χθες. Υπήρχε και μία στην οποία έγινε λειτουργία.
Είχε ανοιχτές τις πόρτες και μέσα υπήρχαν 30 περίπου πιστοι! Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Πάτρα λειτούργησε κανονικά, παρά τις απαγορεύσεις τόσο από την εκκλησία όσο και από την Πολιτεία.
Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Φλαμής που μπήκε με την κάμερα μέσα στον Ιερό Ναό εμποδίστηκε από πιστούς. Η λειτουργία διεκόπη και άπαντες τα έβαλαν με τον δημοσιογράφο ο οποίος κατέγραφε την σκηνή.
Την λειτουργία ετέλεσε ο ιερέας Αναστάσιος Γκοτσόπουλος. Γνωστός για τις σκληρές θέσεις του. Ο οποίος πολλές φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο αλλά και την Ιεραρχία. Οπως πρόσφατα για το Ουκρανικό ζήτημα. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε λειτουργήσει και την Κυριακή της σταυροπροσκυνήσεως.

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών είχε λειτουργήσει και ο Μητροπολίτης Κυθήρων, ο οποίος είναι πρόσωπο που συνδέεται πνευματικά με τον π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο και στον οποίον ασκήθηκε ποινική δίωξη και θα καθίσει στο εδώλιο.
Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ενημερώθηκε για την ενέργεια του π. Αναστασίου. Και μάλιστα έχει αποφασίσει να λάβει μέτρα σε βάρος του.
Πηγή: dete.gr

Διαφήμιση - Advertisement