Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κορονοϊός “χτύπησε” κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια. Είναι στο νοσοκομείο - Gkourou.com Ο Κορονοϊός “χτύπησε” κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια. Είναι στο νοσοκομείο

Ο Κορονοϊός “χτύπησε” κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια. Είναι στο νοσοκομείο


Διαφήμιση - Advertisement



Το αστέρι της μεσουράνησε για πολλά χρόνια τις χρυσές δεκαετίες του ελληνικού πενταγράμμου. Ωστόσο σταδιακά αρέωσε τις εμφανίσεις του μέχρι που εδώ και μερικά χρόνια δεν έχει εμφανιστεί καθόλου και πουθενά.
Ούτε σε συναυλίες, ούτε σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Μια και μοναδική σπάνια εμφάνιση έκανε πέρσι το καλοκαίρι μετά από πολλά χρόνια προκειμένου να παρακολουθήσει θεατρική καλοκαιρινή κατάσταση.
Η καλλιτέχνιδα μεταφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες που μου ήρθαν χθες σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας ενώ οι φήμες λένε ότι νοσεί από κορονοϊό με μέτρια συμπτώματα.
Ευτυχώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν έχει διασωληνωθεί και φαίνεται προς το παρόν ότι η κατάστασή της είναι απόλυτα ελέγξιμη.

Πάντως το περιβάλλον της δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν την εισαγωγή της αλλά ούτε και την διαψεύδει μη θέλοντας προς το παρόν να κάνει κανένα σχόλιο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα σας γράφω το όνομα καθώς πρόκειται για ιατρικό δεδομένο που εάν θελήσει η ίδια ή το περιβάλλον της θα το μοιραστούν.
nassosblog

Διαφήμιση - Advertisement