Διαφήμιση - Advertisement
Κορονοϊός: Νέο κρούσμα στη Θεσσαλία - Οι πρώτες πληροφορίες - Gkourou.com Κορονοϊός: Νέο κρούσμα στη Θεσσαλία - Οι πρώτες πληροφορίες

Κορονοϊός: Νέο κρούσμα στη Θεσσαλία - Οι πρώτες πληροφορίες


Διαφήμιση - Advertisement


Ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού καταγράφεται στη Θεσσαλία. Το κρούσμα αφορά σε παιδί 17 ετών, από τα Τρίκαλα. Το νεαρό άτομο βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Συνολικά τα κρούσματα στη Θεσσαλία είναι δέκα, εκ των οποίων τα 8 στη Λάρισα, 1 στα Τρίκαλα και 1 στο Βόλο.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ενημέρωση της Παρασκευής από τον Σωτήρη Τσιόδρα τα κρούσματα σε όλη τη χώρα έχουν φτάσει τα 495 και χθες επιβεβαιώθηκαν 31 νέα κρούσματα. Από το σύνολο των κρουσμάτων 84 είναι "ορφανά", δηλαδή με απροσδιόριστη πηγή μετάδοσης.
Ενενήντα ασθενείς νοσηλεύονται εκ των οποίων οι 20 διασωληνωμένοι. Ο μέσος όρος ηλικίας των διασωληνωμένων ξεπερνά πλέον τα 72 έτη. 19 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο. Όπως είπε ο κ. Τσιόδρας έχουν ελεγχθεί 7.200 δείγματα και τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα καταγράφονται στην Αθήνα. Χθες μάλιστα ανακοινώθηκε ότι δέκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.
Πηγή: larissanet.gr

Διαφήμιση - Advertisement