Διαφήμιση - Advertisement
Δώρο Πάσχα 2020: Τα σενάρια για το πότε θα καταβληθεί - Gkourou.com Δώρο Πάσχα 2020: Τα σενάρια για το πότε θα καταβληθεί

Δώρο Πάσχα 2020: Τα σενάρια για το πότε θα καταβληθεί


Διαφήμιση - Advertisement


Τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι της κυβέρνησης θέλει το δώρο Πάσχα να καθυστερήσει να δοθεί στους εργαζόμενους. Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια είναι να δοθεί τον Ιούνιο που όπως όλα δείχνουν θα είναι καλύτερα τα πράγματα με τον κορονοϊό.
Η συγκεκριμένη εκδοχή στηρίζεται στην λογική ότι πολλές επιχειρήσεις δεν έχουν τώρα την δυνατότητα να καταβάλουν, πέραν του μισθού και το Δώρο Πάσχα, αλλά και το ότι το δώρο θα πρέπει να πέσει στην αγορά όταν η οικονομική δραστηριότητα θα έχει επανέλθει σε κάποια υποτυπώδη επίπεδα και όχι τώρα που όλα είναι παγωμένα.
Ωστόσο, παραμένει ασαφές και αν η καταβολή του δώρου του Πάσχα αφορά όλες τις επιχειρήσεις είτε έχουν βάλει λουκέτο λόγω κορονοϊού είτε όχι.

Αυτό δηλαδή που μέλλει να καταδειχθεί είναι το εάν τελικά η πιθανή απόφαση για τη μετάθεση της καταβολής του Δώρου Πάσχα θα είναι προαιρετική ή υποχρεωτική για όλους τους εργοδότες.
Οι διευκρινίσεις αναμένεται να δοθούν την Παρασκευή 20 Μαρτίου.
newsbeast

Διαφήμιση - Advertisement