Διαφήμιση - Advertisement
Κορονοϊός: «Στοπ» στις συναθροίσεις άνω 10 ατόμων και εντός σπιτιού - Gkourou.com Κορονοϊός: «Στοπ» στις συναθροίσεις άνω 10 ατόμων και εντός σπιτιού

Κορονοϊός: «Στοπ» στις συναθροίσεις άνω 10 ατόμων και εντός σπιτιού


Διαφήμιση - Advertisement


Σύμφωνα με όσα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, το απόγευμα της Τετάρτης, η απαγόρευση «αφορά όχι μόνο τον δημόσιο χώρο, αλλά και τον ιδιωτικό χώρο. Καλούμε όλους να δείξουν υπευθυνότητα. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν πόλεμο όπως τον χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός χθες. Άρα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα μεν, ακολουθώντας τις οδηγίες δε. Δεν μπορεί να είμαστε μακριά από το χώρο της δουλειάς μας και ταυτόχρονα να μαζεύουμε δεκαπέντε άτομα στο σπίτι μας για ένα τραπέζι. Σκοπός είναι να αποφύγουμε το συγχρωτισμό έτσι ώστε να καθυστερήσουμε τη διάδοση του ιού. Καθυστερώντας τη διάδοση του ιού δίνουμε χρόνο στο σύστημα υγείας να μπορέσει να περιθάλψει τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Δηλαδή τις ευάλωτες ομάδες και τους πιο ηλικιωμένους», ανέφερε ο κ. Πέτσας, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς η σύζυγός του είναι θετική στον ιό.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε κατά την καθημερινή ενημέρωση του υπ. Υγείας, ότι όποιος παραβιάσει το εξής μέτρο θα έρχεται αντιμέτωπος με πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Διαφήμιση - Advertisement