Διαφήμιση - Advertisement
Καφέ της Χαράς - spoiler: Δεν φαντάζεστε ποιος χαρακτήρας επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι - Gkourou.com Καφέ της Χαράς - spoiler: Δεν φαντάζεστε ποιος χαρακτήρας επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι

Καφέ της Χαράς - spoiler: Δεν φαντάζεστε ποιος χαρακτήρας επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι


Διαφήμιση - Advertisement


Συνέντευξη στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε η Ευτυχία Φαναριώτη, η τηλεοπτική «Ρόδη», η ανιψιά του παπά και της παπαδιάς, αρραβωνιαστικιά του Φατσέα και υποψήφια αρραβωνιαστικιά του Περίανδρου Πόπωτα.

Η γνωστή ηθοποιός άφησε να εννοηθεί πως πρόκειται να τη δούμε ξανά στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», το οποίο επέστρεψε έπειτα από 15 χρόνια και σημειώνει τεράστια επιτυχία.
«Ο Χάρης Ρώμας με είχε προτείνει για τον ρόλο της δασκάλας, αλλά η συνεργασία δεν ευδοκίμησε. Ήμουν εντελώς άγνωστη. Μετά από κάποιο καιρό με ξαναπήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θα επανορθώσει δίνοντάς μου τον ρόλο της Ρόδης. Δεν είχα ξαναπαίξει ποτέ στην τηλεόραση. Ελπίζω πως η Ρόδη θα επιστρέψει. Πιστεύω θα επιστρέψει. Δε θέλω να φανταστώ πώς θα επιστρέψει, γιατί ο Χάρης και η Άννα Χατζησοφιά είναι τόσο ευφυείς και τόσο ευφάνταστοι σε ό,τι κάνουν που το αφήνω στα χέρια τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευτυχία Φαναριώτη.

Διαφήμιση - Advertisement