Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες SPOILER : Ο Λάμπρος κάνει μαύρο στο ξύλο τον Κυπραίο - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες SPOILER : Ο Λάμπρος κάνει μαύρο στο ξύλο τον Κυπραίο

Άγριες Μέλισσες SPOILER : Ο Λάμπρος κάνει μαύρο στο ξύλο τον Κυπραίο


Διαφήμιση - Advertisement

Αναστάτωση επικρατεί στο Διαφάνι για άλλη μία φορά μετά τις αποκαλύψεις και τις εξομολογήσεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» .
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό TV O’ CLOCK και το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, ο Κυπραίος, αφού παρατά τη Λενιώ στην εκκλησία τη μέρα του γάμου τους, βρίσκει γαλήνη και καταφύγιο σε ένα μοναστήρι. Ο ίδιος σχεδιάζει πολύ προσεκτικά την επιστροφή του στο Διαφάνι αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τόσο τη Λενιώ όσο και τον Νέστορα.



 Ο ίδιος, φανερά αλλαγμένος, επιστρέφει και δίνει εξηγήσεις στον Νέστορα για την εξαφάνισή του.
Μετά τη συνάντησή του με τον ταξίαρχο βρίσκει το θάρρος να επισκεφθεί τη Λενιώ ζητώντας της συγχώρεση για τη συμπεριφορά του. Προσπαθεί να της εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους εξαφανίστηκε και την παράτησε στην εκκλησία παρά τους όρκους αγάπης που της είχε δώσει αλλά εκείνη αρνείται να τον συγχωρήσει, καθώς ακόμα είναι πληγωμένη και δεν θέλει να αφήσει κανέναν να της φερθεί έτσι ξανά.
Ο Λάμπρος μαθαίνει πως ο Θωμάς επέστρεψε στο χωριό και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει. Τον συναντάει και του επιτίθεται για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στη Λενιώ. Ο δάσκαλος, όμως, χάνει τον έλεγχο και εξοργισμένος πιάνεται στα χέρια μαζί του. Ο Κυπραίος καταλήγει χτυπημένος από τον Λάμπρο και η Θεοδοσία τον επισκέπτεται με στόχο να μάθει αν ο σύζυγός της είναι αυτός που τον χτύπησε. Λίγο αργότερα, η ίδια και ο Λάμπρος αφήνουν το Διαφάνι προκειμένου να πάνε σε έναν γυναικολόγο με στόχο να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί.


Κινδυνεύει ο συνεταιρισμός στις Άγριες ΜέλισσεςΚαι ενώ η κατάσταση ανάμεσα στον Λάμπρο και τον Θωμά, είναι τεταμένη, όσοι εμπλέκονται στη δημιουργία του συνεταιρισμού συναντιούνται προκειμένου να δουν πώς θα προχωρήσουν. Τότε ο Λάμπρος αναγκάζεται να κάνει ανακωχή με τον Κυπραίο για το καλό του συνεταιρισμού, ο οποίος κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα μετά τις ραδιουργίες του Δούκα.

Διαφήμιση - Advertisement