Απίστευτο Spoiler για τις Άγριες Μέλισσες από την Μαρία Κίτσου!
Την Μαρία Κίτσου συνάντησε ο Άρης Καβατζίκης από το Πρωινό και ο δημοσιογράφος είχε πολλά να ρωτήσει την πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες. Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης, η Μαρία Κίτσου μίλησε για το πώς μπήκε στη σειρά, την ηρωίδα που ενσαρκώνει κι έκανε κι ένα σημαντικό spoiler.

“Πέρασα από 4 οντισιόν, με είδε ο Λευτέρης 4 φορές. Σίγουρα θέλανε ένα τηλεοπτικά πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Είδαν πολλές πρωταγωνίστριες και κατέληξαν τελικά σε μένα.
Η Ελένη μου θυμίζει αρκετά τον εαυτό μου. Μου θυμίζει τη μάνα μου. Η μάνα μου είναι πολύ δυναμική και δεν σου κρύβω ότι έχω πάρει στοιχεία της μάνας μου για τον ρόλο της Ελένης.
Επειδή είμαι πολύ ρομαντική κι εγώ, πιστεύω ότι αυτός ο ανεκπλήρωτος έρωτας που περίμενε χρόνια, αυτός θα πρέπει να είναι και η κατάληξή της. Ο Θωμάς την αγαπάει την Ελένη, πρώτη φορά στη ζωή του έχει αγαπήσει.
Η Ελένη θα βγει από τη φυλακή. Δαχτυλίδι δεν θα φορέσει, δεν είναι γραφτό της, μέχρι εκεί που έχω διαβάσει. Θα ήθελα ως Ελένη να αποκτήσω ανιψάκι. Θα αποκτήσω από τη Δρόσω. Άστα, με πίκρανε πολύ αυτό παιδί”, αποκάλυψε η Μαρία Κίτσου.
Πηγή : zappit