Ο Μανωλάκης… ξέφυγε και δίνει το μεγαλύτερο spoiler στο «Καφέ της Χαράς»

Ο Μανωλάκης… ξέφυγε και δίνει το μεγαλύτερο spoiler στο «Καφέ της Χαράς»
Ο Μανωλάκης του «Καφέ της Χαράς» έγινε Μάνος και ο Πάρης Σκαρτσολιάς που τον υποδύεται μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αποκάλυψε πολλά για το παρελθόν αλλά και για το μέλλον.
Αρχικά ο ηθοποιός απάντησε τι άλλα πράγματα θέλει να κάνει εκτός από το Καφέ λέγοντας: «Θέλω να κάνω Επίδαυρο, θέλω να κάνω δύσκολα έργα, θέλω να κάνω πράγματα τα οποία θα με πάνε παρακάτω και συνειδητοποίησα εκ των υστέρων, αφού έκανα τη σχολή, ότι δεν θα μπορούσα να τα κάνω μόνο με το ταλέντο».
Στη συνέχεια δήλωσε ότι ήταν ενθουσιασμένος όταν έμαθε από τον Χάρη Ρώμα ότι το «Καφέ» επιστρέφει ενώ το καλύτερο μέρος και αυτός με τις αποκαλύψεις και τα spoiler το κράτησε για το τέλος της συνέντευξης, όταν του ζητήθηκε να δώσει κάποια πληροφορία για τα επόμενα επεισόδια.
«Όταν δεν θέλει ο Θεός… ότι και να κάνει ο άνθρωπος! Αυτό είναι spoiler. Όταν θα καταλάβεις… είναι spoiler και μην πω πως είναι από τα πιο ισχυρά spoiler του πρώτου κύκλου», απάντησε ο ηθοποιός καλύπτοντας με ένα πέπλο μυστηρίου τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων που απ’ όσα είπε φαίνεται ότι θα είναι αρνητικές για κάποιους από τους πρωταγωνιστές.