Διαφήμιση - Advertisement
Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος (Photo) - Gkourou.com Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος (Photo)

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος (Photo)


Διαφήμιση - Advertisement


Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού HELLO που κυκλοφορεί αύριο,Τετάρτη  η παρουσιάστρια του Πρωινού του Ant1 δεν είναι πλέον μόνη και εδώ και ένα χρόνο στέκεται διακριτικά στο πλευρό της ένα γοητευτικός άνδρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος του περιοδικού γράφει τα εξής: “Δεν είναι πια μόνη – Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της! Ποιος είναι ο άντρας που στέκεται διακριτικά στο πλευρό της εδώ και ένα χρόνο”;
Ο άνδρας που φαίνεται στις φωτογραφίες δίπλα στη χαμογελαστή Φαίη, λέγεται Νίκος Ηλιόπουλος  και είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος αλλά έχει στήσει και το site της Φαιης Σκορδά.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, λίγο πριν πραγματοποιήσουν μία εξόρμηση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γενεύη.


Διαφήμιση - Advertisement