Διαφήμιση - Advertisement
Masterchef: Το συγκλονιστικό μήνυμα του παίκτη με τη μειωμένη όραση - Gkourou.com Masterchef: Το συγκλονιστικό μήνυμα του παίκτη με τη μειωμένη όραση

Masterchef: Το συγκλονιστικό μήνυμα του παίκτη με τη μειωμένη όραση


Διαφήμιση - Advertisement


Δεν τα κατάφερε τελικά να μπει στο σπίτι του Masterchef o Βασίλης Στεφανίδης, o νεαρός που στις οντισιόν του ριάλιτι μαγειρικής είχε συγκλονίσει θεατές και κριτές με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει καθώς έχει μειωμένη όραση και βλέπει μόνο 5% από το ένα του μάτι.
Το πιάτο του δεν ήταν ικανό να του δώσει την πολυπόθητη θέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τονίζει πως πρέπει να είναι δίκαιοι μαγειρικά οι κριτές. «Βασίλη, στην οντισιόν είχαμε πει ότι θα πρέπει η αντιμετώπιση να είναι αρκετά δίκαιη κι εμείς να κοιτάξουμε το πιάτο και την προσπάθεια. Το μήνυμα της παρουσίας σου εδώ είναι πολύ μεγαλύτερο από το ίδιο το πιάτο και τη μαγειρική, αλλά θα πρέπει να είμαστε και δίκαιοι μαγειρικά γι’ αυτό καταλήγω και σε αυτήν την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Πέρυσι Βασίλη, πίστευες ότι θα ήσουν στις οντισιόν με ένα τέτοιο πιάτο και να περάσεις στο bootcamp; Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι βλέπουμε μια ιστορία μπροστά μας που αποδεικνύει το εξής, ότι τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι εκεί για να μας πεισμώνουν και να μας κάνουν καλύτερους. Και οι λέξεις “ακατόρθωτο”, “δεν γίνεται” πρέπει σιγά- σιγά να τις βάζουμε στην άκρη. Όλα γίνονται, αν το πιστέψουμε», τόνισε από την πλευρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς.
Κατά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, ο Βασίλης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα: «Νιώθω πολύ ωραία που έφτασα μέχρι εδώ, είναι μια απίστευτη εμπειρία που είναι σαν ένα όνειρο, δεν ξέρω αν θα ξυπνήσω και θα καταλάβω ότι αυτό δεν το έζησα. Το ότι είμαι εδώ με τόσες χιλιάδες αιτήσεις, τόσες χιλιάδες διαγωνιζόμενους είναι υπέρ αρκετό, αλλά θα ήθελα να μπω μέσα. Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στα παιδιά, στους σεφ και στους εστιάτορες ότι ένα άτομο με πρόβλημα όρασης μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο με τους υπόλοιπους, όσον αφορά τη μαγειρική, μπορεί να ανταπεξέλθει μέσα σε μια επαγγελματική κουζίνα».
Δείτε το βίντεο:

Διαφήμιση - Advertisement