Διαφήμιση - Advertisement
MasterChef: Ακόμη δεν μπήκαν στο σπίτι βγήκαν τα μαχαίρια - Gkourou.com MasterChef: Ακόμη δεν μπήκαν στο σπίτι βγήκαν τα μαχαίρια

MasterChef: Ακόμη δεν μπήκαν στο σπίτι βγήκαν τα μαχαίρια


Διαφήμιση - Advertisement


Το επεισόδιο της Τετάρτης 12/2/2020 τα είχε όλα. Αρχικά, οι κριτές του Master Chef υποδέχτηκαν τους διαγωνιζόμενους στην κουζίνα, κάνοντάς τους μια απρόσμενη ανακοίνωση.
Η δοκιμασία «Follow the Chef» και η άμεση δοκιμή της κάθε προσπάθειας από τον κάθε σεφ, θα έκανε τα πράγματα ξεκάθαρα στους κριτές, οι οποίοι μοίρασαν τη μαύρη ποδιά στους πιο αδύναμους παίκτες.
< «Σήμερα, ο κάθε παίκτης θα κληθεί να μαγειρέψει με τον μέντορά του. Αυτός ή αυτή με την πιο αδύναμη προσπάθεια, θα κληθεί για πρώτη φορά να διεκδικήσει την παραμονή του στο διαγωνισμό. Είμαστε έτοιμοι; Πάμε να ξεκινήσουμε!», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τους παίκτες που πήραν τη μαύρη ποδιά και διεκδίκησαν την παραμονή τους σας τους γνωστοποιήσαμε νωρίτερα, ενώ ένας από αυτούς αποχώρησε.
H είσοδος στο σπίτι... Οι παίκτες μπήκαν για πρώτη φορά στο σπίτι του μαγειρικού show κι εντυπωσιάστηκαν. Τακτοποιήθηκαν στα δωμάτιά τους και η χαρά τους ήταν ολοφάνερη, ενώ μάλιστα σχολίασαν και τον κήπο που υπάρχει. Αγόρια και κορίτσια χωρίστηκαν και το...party άρχισε.




Τα κορίτσια άρχισαν να τρώγονται. Συγκεκριμένα, η Ηλιάννα έφαγε έξωση από το πρώτο δωμάτιο, ενώ όταν της είπαν να φύγει κι από το δεύτερο δωμάτιο εκείνη αντέδρασε.
 gossip-tv

Διαφήμιση - Advertisement