Διαφήμιση - Advertisement
MasterChef: Θα είναι η Κατερίνα Λένη η πρώτη Ελληνίδα Masterchef; - Gkourou.com MasterChef: Θα είναι η Κατερίνα Λένη η πρώτη Ελληνίδα Masterchef;

MasterChef: Θα είναι η Κατερίνα Λένη η πρώτη Ελληνίδα Masterchef;


Διαφήμιση - Advertisement


Είναι απο τα πρόσωπα που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και έχουν δώσει μια νέα δυναμική στο Masterchef. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνει την Σπυριδούλα να ξεχαστεί σύντομα, αφού ήδη χωρίς να έχει προλάβει να μπει καλά καλά μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής ανοίγει μέτωπα με το καλημέρα .

Μπορεί να το κάνει εσκεμμένα, σίγουρα όμως την βοηθάει και το κανάλι αφού κερδίζοντας την ειδική κάρτα ασυλίας που να λέμε την αλήθεια την πήρε πανάξια, η παραγωγή αποφάσισε να της δώσει ακόμα μερικά “πακέτα” που θα την βοηθήσουν να προχωρήσει.
Αυτά και κάποιες δηλώσεις για πανηλίθιους μέσα στο σπίτι σίγουρα δεν θα μείνουν αναπάντητα απο πολλούς και περιμένουμε μάλιστα να δούμε αν θα “συμμαχήσει” με τον Κύπριο Σταύρο Γεωργίου ή θα τον έχει απέναντι της.
Όπως και να γίνει περιμένουμε ομηρικές μάχες με τους δύο αυτούς παίκτες.

Ποια είναι η Κατερίνα Λένη

Γεννημένη στην Πρέβεζα, η Κατερίνα Λένη έζησε και μεγάλωσε από πολύ μικρή ηλικία στη Γερμανία. Δημιουργώντας μια πολύ μεγάλη καριέρα στην κομμωτική, μια περιπέτεια στην υγεία της, την έκανε να αναθεωρήσει πολλά για τη ζωή της.
Μηδενίζοντας το κοντέρ της αποφάσισε, με την παρότρυνση των αγαπημένων της φίλων, να στείλει την αίτηση για το διαγωνισμό του MasterChef 4.
Έχοντας ως εφόδια της τη συνέπεια και την εργατικότητα, θέλει να προσπαθήσει να τα καταφέρει όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί.
Κάνοντας μια στροφή στη ζωή της και αλλάζοντας κατεύθυνση, ρισκάρει να ξεκινήσει μια διαφορετική πορεία στην καθημερινότητά της.
Με μια δόση κλασικού ρομαντισμού, αν θα μαγείρευε σε κάποιον θα ήταν η Χαρούλα Αλεξίου, την οποία θαυμάζει για το ήθος και την ποιότητά της.
Κάπως έτσι θα προσπαθήσει και η ίδια να φτάσει στην τελική δεκάδα … και ακόμα παραπέρα.

Διαφήμιση - Advertisement