Διαφήμιση - Advertisement
«Master Chef» όπως «Survivor»! Τι αλλάζει στο ριάλιτι μαγειρικής - Gkourou.com «Master Chef» όπως «Survivor»! Τι αλλάζει στο ριάλιτι μαγειρικής

«Master Chef» όπως «Survivor»! Τι αλλάζει στο ριάλιτι μαγειρικής


Διαφήμιση - Advertisement


Καταφέρνει και την τέταρτη σεζόν να διαγράφει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και όπως είναι λογικό η διοίκηση του STAR θέλει να κερδίσει ακόμα περισσότερο. Ενώ λοιπόν έως τώρα το ριάλιτι μαγειρικής προβάλλεται τρεις μέρες τη βδομάδα, από Δευτέρα έως και Τετάρτη, τα στελέχη του αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη συνταγή… Survivor. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχει δοθεί εντολή στην εταιρεία παραγωγής να… μαγειρέψουν περισσότερα επεισόδια, με σκοπό να προβάλλεται πέντε μέρες τη βδομάδα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η αλλαγή αυτή δεν πρόκειται να αργήσει αφού η εντολή που έχει δοθεί είναι το «Master Chef» να ξεκινήσει άμεσα, με στόχο το πολύ σε δύο βδομάδες, να έχει καθημερινή παρουσία στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Βέβαια υπάρχουν κάποιες… αντιρρήσεις από την ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματά της, αλλά θεωρείται ότι θα αποδεχτούν την καινούργια «συνταγή» που τους έχει ζητήσει να ετοιμάσει το κανάλι της Κηφισιάς.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του STAR σκέφτεται μήπως και κάθε Κυριακή βγάζουν ένα… χορταστικό επεισόδιο με τα «καλύτερα της βδομάδας» αλλά ακόμα δεν έχουν πάρει οριστική απόφαση. Ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος σύντομα θα έχουν καθημερινή παρουσία στο τηλεοπτικό τοπίο αναζητώντας έναν ακόμα «Master Chef»…!
Πηγή :  Γρηγόρης Μελάς newsit

Διαφήμιση - Advertisement