Διαφήμιση - Advertisement
Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette : Τι κατέθεσε - Gkourou.com Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette : Τι κατέθεσε

Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette : Τι κατέθεσε


Διαφήμιση - Advertisement


Ελεύθερος ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου που σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή. Παραδέχθηκε ότι είχε αναπτύξει ταχύτητα και δήλωσε συλλέκτης παλιών πολυτελών αυτοκινήτων.ην κλήση του εισαγγελέα περιμένει πλέον ο οδηγός της Corvette, Θ.Κ., ο οποίος τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα και εξαφανίστηκε.

Μετά την κατάθεση του στην αστυνομία, το βράδυ του Σαββάτου, ο 40χρονος αφέθηκε ελέυθερος, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση του ο οδηγός δήλωσε συλλέκτης παλιών πολυτελών αυτοκινήτων και παραδέχθηκε ότι λίγα λεπτά πριν από την τραγωδία είχε αναπτύξει ταχύτητα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.
Ο Θ.Κ. φέρεται να είπε ότι δεν κατάλαβε πώς έγινε το τροχαίο και έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Όταν συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, σοκαρίστηκε, τα… έχασε και γι’ αυτό εγκατέλειψε το σημείο. Ο 40χρονο δεν έκανε λόγο για άλλο όχημα ή για συνεπιβάτη.
Υπενθυμίζουμε ότι -σύμφωνα με μαρτυρίες- η Corvette έκανε κόντρες με άλλο αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει και άλλη μαρτυρία που αναφέρει ότι στο πολυτελές αυτοκίνητο επέβαινε και μία γυναίκα.
Η δικογραφία θα διαδιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα καλέσει στη συνέχεια τον οδηγό Θ. Κ. .

Διαφήμιση - Advertisement