Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες: Οι υποψίες του Δούκα και η εξαφάνιση του Μελέτη - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες: Οι υποψίες του Δούκα και η εξαφάνιση του Μελέτη

Άγριες Μέλισσες: Οι υποψίες του Δούκα και η εξαφάνιση του Μελέτη


Διαφήμιση - Advertisement



Τι θα συμβεί μόλις ο Δούκας αντιληφθεί το ειδύλλιο ανάμεσα στον Μελέτη και την κόρη του, Πηνελόπη αποκαλύπτει το τηλεοπτικό περιοδικό TV O’ CLOCK.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ανέτ είναι αποφασισμένη να ψάξει για το χαμένο παιδί της με τη βοήθεια του Νέστορα. Ο ταξίαρχος υπόσχεται να την βοηθήσει και αρχίζει αμέσως τις έρευνες. Έτσι, λίγο αργότερα, η Ανέτ πληροφορείται από τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της.

Την ίδια στιγμή ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του. Ο Μελέτης ανακαλύπτει μία σκοτεινή πλευρά του Κλεομένη κι εκείνος τον εκβιάζει για να μην αποκαλυφθεί.
Από την άλλη, ο Δούκας αντιλαμβάνεται το έντονο ενδιαφέρον του Μελέτη προς την κόρη του και υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη. Μάλιστα, όταν ο Δούκας μαθαίνει πως ο γαμπρός του και ο Μελέτης καβγάδισαν, προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν και οι αποκαλύψεις τον συγκλονίζουν.
Δύσκολες στιγμές για τον Μελέτη στις Άγριες ΜέλισσεςΟ Δούκας βλέπει στον στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη και επιβεβαιώνονται οι υποψίες του. Ο Δούκας αποφασίζει να μην αφήσει ατιμώρητο τον Μελέτη και τον εκδικείται με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο. Λίγες ώρες μετά, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη αναστατώνονται καθώς αντιλαμβάνονται πως ο Μελέτης έχει εξαφανιστεί χωρίς να δώσει σημεία ζωής σε κανέναν.

Διαφήμιση - Advertisement