Διαφήμιση - Advertisement
Πάνος Κιάμος: Το... παρασκήνιο του διαζυγίου του! - Gkourou.com Πάνος Κιάμος: Το... παρασκήνιο του διαζυγίου του!

Πάνος Κιάμος: Το... παρασκήνιο του διαζυγίου του!


Διαφήμιση - Advertisement



Των Π. Καραμίχα και Κ. Μανταγάρη,
Μπορεί κατά καιρούς να υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο γάμος του Πάνου Κιάμου με την Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη περνούσε κρίση, αυτό όμως απείχε από την πραγματικότητα τα 12 χρόνια έγγαμου βίου που μοιράστηκαν μαζί. Τώρα όμως, ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life, το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2003 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και όπως αναφέρει, οι δυο τους πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν, ενώ παραμένει άψογη η μεταξύ τους σχέση, αφού εξακολουθούν να μένουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη, στο όμορφο σπίτι που διατηρούν στην Ανάβυσσο..

Ο Πάνος και η Ζαχαρούλα έφτασαν στην απόφαση του χωρισμού τον περασμένο Νοέμβριο, θέτοντας ως άμεση προτεραιότητα την αγάπη που έχουν για τα τρία παιδιά τους, ενώ έχουν ήδη υπογράψει και τα χαρτιά του διαζυγίου.
Τους επόμενους μήνες, η Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη, η οποία τα προηγούμενα χρόνια δεν ασκούσε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα, αφού είχε αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στον ρόλο της ως μητέρα, θα αναζητήσει κατοικία στην ίδια περιοχή, όπου και θα μετακομίσει μαζί με τα παιδιά της.
Άνθρωποι που γνωρίζουν τον Πάνο Κιάμο, μιλούν για έναν στοργικό πατέρα, που έχει τεράστια αδυναμία τόσο στη 12χρονη Λιάνα όσο και στους δύο γιους του, τον 10χρονο Βασίλη και τον 8χρονο Κωνσταντίνο.
Ο Πάνος είχε γνωρίσει τη Ζαχαρούλα στα πρώτα βήματα της καριέρας του, όταν εκείνη σύχναζε με την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Πάνος Κιάμος. Η αρχική έλξη μετατράπηκε σε δυνατό έρωτα και η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει. Πέντε χρόνια αργότερα, το 2008 , το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρο τον επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο, ενώ λίγους μήνες μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Λιάνα.
Πηγή: enikos.gr

Διαφήμιση - Advertisement