Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζει αισχρά ο Μπαλάσκας: Υπάρχουν άγραφοι νόμοι στις φυλακές για αστυνομικούς - Gkourou.com Συνεχίζει αισχρά ο Μπαλάσκας: Υπάρχουν άγραφοι νόμοι στις φυλακές για αστυνομικούς

Συνεχίζει αισχρά ο Μπαλάσκας: Υπάρχουν άγραφοι νόμοι στις φυλακές για αστυνομικούς


Διαφήμιση - Advertisement


Παρά τις έντονες αντιδράσεις που ξεσήκωσαν οι πρωϊνές του απαράδεκτες δηλώσεις στον ΑΝΤ1 σχετικά με τη σύλληψη αστυνομικού που κατηγορείται ότι διέπραξε 11 ληστείες με το υπηρεσιακό του όπλο, ο πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας με νέα τοποθέτησή του δεν μπήκε στον... κόπο να τις «μαζέψει», έστω και εκ των υστέρων, αλλά επέμεινε στο ίδιο μήκος κύματος.

Μιλώντας αυτήν την φορά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Σταύρος Μπαλάσκας αρχικά σημείωσε ότι «ο αστυνομικός αυτός, ο συνάδελφος εντός εισαγωγικών, είναι υπαρχηφύλακας, είναι σε μία υπηρεσία η οποία έχει συσταθεί μόνο και μόνο για να πιάνει ληστές και έχει χάσει 2 νεαρά παιδιά από καταδίωξη ληστών. Τι μπορώ να πω;»
«Είμαι τόσο εξοργισμένος, είμαι τόσο αηδιασμένος, είμαι τόσο νευριασμένος» προσέθεσε λέγοντας πως η κίνηση αυτή του αστυνομικού διαλύει τα πάντα, την εμπιστοσύνη των πολιτών προς την αστυνομία.
Στη συνέχεια επέμεινε στη δήλωσή του λέγοντας: «Θα περάσει όμορφα στη φυλακή, γιατί υπάρχουν άγραφοι νόμοι στις φυλακές. Ίσως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μέσα στη δημοκρατία μας, δυστυχώς όμως παγκοσμίως υπάρχουν για τους παιδεραστές και για τους ληστές αστυνομικούς. Δεν είναι δικό μου θέμα».
«Για οποιονδήποτε βρώμικο και βρωμιάρη αστυνομικό μπαίνει στη φυλακή έχουμε επεισόδια, βιασμών και ξυλοδαρμών, τα κατακρίνουμε αλλά δυστυχώς συμβαίνει», κατέληξε.
topontiki

Διαφήμιση - Advertisement