Διαφήμιση - Advertisement
Γιατί η Ρένια Λουιζίδου θα αποχωρήσει προσωρινά από το «Καφέ της Χαράς» - Gkourou.com Γιατί η Ρένια Λουιζίδου θα αποχωρήσει προσωρινά από το «Καφέ της Χαράς»

Γιατί η Ρένια Λουιζίδου θα αποχωρήσει προσωρινά από το «Καφέ της Χαράς»


Διαφήμιση - Advertisement



Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.
Ο παρουσιαστής επιφύλασσε μια έκπληξη στην ηθοποιό αφού είχε μετατρέψει το πλατό σε ένα μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου για να την κάνει να νιώσει άνετα αφού εκείνη λατρεύει το συγκεκριμένο άθλημα και όταν βρίσκει ευκαιρία και χρόνο πηγαίνει στο γήπεδο.
Η «Χαρά» του «Καφέ της Χαράς» αναφέρθηκε και στο ριμέικ της σειράς και την προσωρινή αποχώρηση της από αυτή.

«Σε πέντε επεισόδια έπαιξα, δεν ήταν και μια πόρτα. Κοίταξε, το "Καφέ" ήταν μια πολύ σύνθετη ιστορία στο να οργανωθεί και να γίνει. Πότε, για πόσο κλπ. Εγώ ήμουν σε μια άλλη δουλειά που κρατούσε πέντε χρόνια, στο "Σόι". Λοιπόν, δεν ξέραμε σε τι βαθμό θα μπορέσουμε να συντονίσουμε τα προγράμματα, τα διαφορετικά κανάλια και όλα αυτά... Τα παιδιά αρχίσανε πέρυσι να γράφουν το σενάριο γνωρίζοντας ότι είχα άτυπη άδεια από τον Alpha για τα πέντε πρώτα επεισόδια και θα δούμε παρακάτω. Γράφτηκαν και κάποια παρακάτω επεισόδια, μέχρι να αποφασιστεί πως δεν θα συνεχίσει το "Σόι" ενώ μπήκαν και οι δουλειές του θεάτρου. Συντονιστήκαμε σε αυτή τη φόρμουλα τώρα, έπαιξα αυτά τα πέντε επεισόδια, θα συνεχίσει χωρίς εμένα και μετά θα ξαναενταχθώ στα τελευταία επεισόδια. Θα επιστρέψω!» ανέφερε η Ρένια Λουιζίδου.
Πώς σχολίασε η Ρένια Λουιζίδου τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η επιστροφή του «Καφέ»; «Ήταν πριν 16 χρόνια! Δεν το περίμενα, όχι γιατί δεν πιστεύω στο "Καφέ της Χαράς". Δεν το περίμενα γιατί φέτος είναι που ξαναείδαμε νούμερα στην τηλεόραση που δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια στα σήριαλ. Το 30% δεν το πέρναγε σήριαλ! Οι τηλεθεάσεις βρίσκονταν σε άλλα επίπεδα. Φέτος έγινε ένα ντου! Και το "Σόι" πήγαινε σούπερ, αλλά δεν έκανε 35%. Είχε τραβηχτεί ο κόσμος από το μέσο. Ο κόσμος δεν έβλεπε σήριαλ στην τηλεόραση».
Πηγή :newsbeast

Διαφήμιση - Advertisement